Ekonomi Her zevke hitap ediyor

Her zevke hitap ediyor

Paylaş
Her zevke hitap ediyor

D&R, yeni yılda da sevdiklerini mutlu etmek isteyen ve birbirinden farklı hediye seçeneklerini tek bir noktada bulmak isteyenler için sayısız alternatifler sunuyor

Kitaptan müziğe, filmden elektronik ürünlere, oyundan hobiye, hediyelik eşyadan kırtasiyeye kadar geniş bir yelpazede eğlence ve kültür ürünleri ile ziyaretçilerini buluşturan D&R, yeni yılda da sevdiklerini mutlu etmek isteyen ve birbirinden farklı hediye seçeneklerini tek bir noktada bulmak isteyenler için sayısız alternatifler sunuyor.

Kitapseverler için; Ayşe Kulin’in yeni kitabı Kördüğüm, Nilay Örnek’in Bütün İyiler Biraz Küskündür, Dan Brown Başlangıç gibi son dönemlerin en çok ilgi gören kitapları ile Oğuz Atay’ın Tutunamayanlar, Sabahatin Ali’nin Kürk Mantolu Madonna,Stefan Zweig’ın Satranç gibi zamanın eskitemediği kitaplar, müzikseverler için; yılın en sevilen şarkılarının yer aldığı CD’ler, her yerde müzik dinlemek için rengarenk blutoothlu spekearlar, kulaklıklar, müzik setleri... Film severler için; en yeni yerli ve yabancı filmlerin DVD’leri, ödüllü filmler, evde sinema keyfi için sinema sistemleri, projeksiyonlar... Seyahatseverler için; şehir rehberleri, seyahat temalı not defterleri ve seyahatin olmazsa olmazı müzik için çeşit çeşit kulaklıklar, seyahat çantaları... Teknolojiseverler için; VR gözlükler,go pro kameralar, dronelar, oyunseverler içinse; X BOX ve Playstationlar, yeni yılda evlerinde keyifle oyun oynamak isteyenler için kutu oyunları, puzzlelar, maket ve modeller... Eğer kararsızlardansanız istediğiniz miktarda para yükleyebileceğiniz ve yıl boyunca D&R mağazalarında kullanılabilecek D&R hediye kartı kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı