Hakan Çelik Her koşulda Audi lüksü
HABERİ PAYLAŞ

Her koşulda Audi lüksü

Haberin Devamı

A4 Allroad çok amaçlı lüks bir otomobil arayanların bütün beklentilerini karşılamak için geliştirilmiş.

Almanya-Ingolstadt’ta üretilen Audi, kalite, tasarım ve teknoloji alanında büyük yol katetti. Audi, diğer iki Alman premium markayı ciddi olarak zorluyor, hatta önüne geçiyor. Audi’nin Türkiye’deki avantajı ise diğer Volkswagen Grup markaları gibi Doğuş Otomotiv güvencesiyle satılması.

Her koşulda Audi lüksü

MACERACILAR İÇİN

Geçtiğimiz günlerde A4 Allroad S Tronic ile uzun bir sürüş yapma imkanı buldum. Otomobilin 2.0 litrelik TDI dizel motoru 190 beygir güç üretiyor. Audi mühendisleri bu otomobili maceraya ya da hobilerine düşkün olan ancak lüks otomobil konforundan vazgeçmek istemeyenler için geliştirmiş.

Ağır araziye çıkmak gibi bir niyetiniz yoksa A4 Allroad her türlü yol koşulunda iyi performans ortaya koyuyor. LED farlar, panaromik tavan, ısıtmalı yan aynalar ve ısıtmalı koltuklar, hafızalı ve elektrikli ön koltuklar konfor hissini artırıyor. Audi ses sisteminin yarattığı ambiyans da etkileyici.

Her koşulda Audi lüksü

İRİ CÜSSELİ DEĞİL

Station wagon otomobiller yıllar boyunca Türkiye’de ticari araç olarak algılandı. Audi bu hissi vermeyen, tam tersine rafine bir hava yaratan az sayıda markadan biri. A4 Allroad iri cüsseli olmaması nedeniyle şehir içinde günlük kullanıma çok güzel eşlik ediyor.

Her koşulda Audi lüksü

Metalik yeşil renkli otomobil bej renkli deri koltukları ve doğal meşe ahşap kaplamayla premium algıyı daha da güçlendiriyor.


A4 Allroad, “Çok amaçlı bir otomobilim olsun, lüks otomobil ihtiyacımı karşılasın ancak hafta sonu ve tatillerde ailemin ihtiyaçlarına da cevap versin” diyenler için çok iyi bir seçenek. Benim kullandığım otomobilin anahtar teslimi satış fiyatı 376 bin TL.

ELEKTRİKLİDE FARKLI BOYUT

Peugeot Partner Tepee Electric, ister kişisel isterse de ticari kullanım olsun günlük yaşamın gereklerini yerine getiren ama bunu yaparken elektrikli mobiliteyi tercih etmek isteyen müşteriler için geliştirildi. Yeni Partner Tepee Electric modüler yapısı sayesinde büyük nesneleri taşıma imkanı da sunuyor.

Her koşulda Audi lüksü

5 kişilik kullanımda 1350 litre ile sınıfının en iyi değerine sahip olan bagaj hacmi ikinci koltuk sırasının sökülmesiyle 3 bin litreye ulaşıyor.

Yeni Partner Tepee Electric, elektromotorlu sistemini, 2013’ten bu yana test edilen ve başarısını kanıtlamış olan Peugeot Partner Electric van modelinden alıyor. 22.5 kWh kapasiteli bataryalar 170 km menzil sunuyor. Tam şarj süresi 8.5, 12 veya 15 saat sürüyor.

SCANIA 60 ÇEKİCİ TESLİM ETTİ

Scania, 2017’de teslimatlar ile hız kesmeden devam ediyor. Scania, Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından biri olan Hüner Lojistik ve HNR Lojistik’e 60 adet R 450 çekici teslim etti.

Her koşulda Audi lüksü

Teslimat törenine Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, Scania Satış Müdürü Tunç Gömeçli ile Hüner Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hüner, Hüner Lojistik Genel Müdürü Özkan Hüner, HNR Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Arda Hüner ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melisa Hüner katıldı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder