Spor Henrique için görüşmeler başladı

Henrique için görüşmeler başladı

Paylaş
Henrique için görüşmeler başladı

Trabzonspor'un 3 sezon önce 5 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Paulo Henrique, 4 milyon Euro'ya Çin'in Shanghai Greenland takımına transfer oluyor. Trabzonspor, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada transfer için resmi görüşmelerin başladığını duyurdu

Bordo mavili takımın yabancı kontenjanını boşaltmak isteyen yönetim, Bourceanu ve Bosingwa hariç tüm yabancı oyuncularıa gelen teklifleri değerlendirmeye başladı. İlk olarak Adrian'ı 3 milyon 200 bin Euro'ya Suudi Arabistan takımına satan bordo mavili yönetim, Brezilyalı Paulo Henrique' ye Çin'den gelen teklifi de değerlendirmeye aldı.

Çin kulübü Shanghai Greenland, forvet oyuncusu Henrique için ilk etapta 3.5 milyon Euro teklif etti. Çin kulübü, ilk teklifinin az bulunması üzerine önerisini 4 milyon Euro'ya çıkartınca Brezilyalı oyuncunun satışı konusunda el sıkışıldı.

Pazarlıkların olumlu sonuçlanmasının ardından Trabzonspor, prosedür gereği Henrique'nin transferi için Shangai Greenland ile resmi görüşmelere başlandığını açıkladı.

Haberin Devamı