Magazin 'Hem yalancı hem dayakçı'

'Hem yalancı hem dayakçı'

Paylaş
'Hem yalancı hem dayakçı'

Boşanmak üzere mahkemelik olan Seren Serengil ve Musa Aytun arasındaki atışma gün geçtikçe alevleniyor, ikili birbirlerini suçlamaya devam ediyor

Hakkında “Bebeğini düşürmedi, ilk hamileliği zaten düzmeceydi” diyen Aytun’a hırsızlıktan sonra bir de yalancılık gerekçesiyle dava açmaya hazırlandığını açıklayan Serengil, dün Petek Dinçöz’ün sunuculuğunu yaptığı “Arım Balım Peteğim” programında iddialarına yenilerini ekledi.

Hurriyet'in haberine göre Seren Serengil, canlı yayında Aytun’u evlilikleri sırasında kendisine şiddet uygulamakla suçladı: “Musa bana iki kez el kaldırdı. Ama keşke çıkıp da böyle yalan konuşacağına beni her gün dövseydi... İnanın o zaman daha az üzülürdüm.”

Musa Aytun'un şok edici yeni iddiaları neler? Sonraki sayfada...

İŞTE MUSA AYTUN'UN YENİ İDDİALARI:

Seren Serengil’in aslında 2006’da hamilelik yaşamadığını, Yunanistan gezisi sırasında 9 aylık bebeğin boynuna kordon dolanması nedeniyle öldüğü iddiasının yalan olduğunu iddia eden Musa Aytun, Serengil’den bazı sorulara yanıt vermesini istedi:

*** Evlilik işlemleri sırasında konsolosluk tarafından prosedür icabı istenen ve sağlık ocağından alınması gereken bir ciğer filmi var. Seren Serengil “hamileyim” diyerek bu filmi çektirmedi, belgeye de o sözü yazıldı. Belge diye basına sunduğu evrakta “Yapılan muayene sonucunda hamile olduğu görülmüştür” değil, “Hamile olduğundan film çekilememiştir” yazıyor. Yani bu yazı Seren’in kendi beyanı sonucu yazıldı.

*** Evlenirken 5 aylık hamile olduğunu söyleyen Seren Serengil, bu dönem içinde hangi jinekoloğa gitmiş ve bu jinekoloğun yeri nerededir? Bu doktor nasıl olup da 9 aylık hamile bir kadının Yunanistan’a gitmesine izin verebiliyor?

2- Hamilelikte çekilen ultrason resimleri hem doktorda kayıtlıdır. Bu görüntülerin üzerinde tarih ve hamile kişinin ismi de yazılıdır. Soruyorum, o görüntüler nerede?

3- Yunanistan’da kordon dolanması sonucu ölen bebek tıbbi atık mıydı, cesedi nerede?

4- Atina’da hangi hastanede bu operasyon yapıldı? Ameliyat ve ölüm raporları nerede? 5- 6 aylık bebek için ortalığı ayağa kaldıran biri, 9 aylık bebeğinden neden hiç bahsetmez? Bu bebeğin mezarı nerede? Onu neden babasının mezarına gömmedi? Onu hiç ziyaret etmiyor mu?

2

Haberin Devamı