Dr. Haydar Dümen Hazırlık tamam mı?
HABERİ PAYLAŞ

Hazırlık tamam mı?

Haberin Devamı

Erkekler cinsellik denince her şey olup bitsin istiyor. Ama kadınlar öyle mi? Onlar ruhen ve bedenen mutlu edilmeyi bekler. Onu cinselliğe hazırlayın ki tadınız kaçmasın. Önce gönlünü fethedin. Biraz romantizm size yardım eder.

BÖYLE SORU YOK!

Penisim küçücük

18 yaşındayım 1.72 boyunda, 95 kiloyum. Penisim çok küçük, ereksiyon hali 8 santim. Ne yapmalıyım? RUMUZ: GENCERKEK

CEVAP

Ey geleceğin umudu, anasının, babasının oğlu, ey evlendiğinde doğacak çocukların babası. Halen ilkokula giden, sarı saçlı mavi gözlü kızın müstakbel kocası. Ey yemekten iştahlı, köşemizi okumaktan yana şanslı okurum. Uyarsan önerimize, 10 yıl daha katarsın ömrüne. Çık sokağa, bak sağa, sola, kızları çoğu seninle ilgili. Senin de havan etkili. Organ 2-3 santim daha uzadı, değerli okurum da güven kazandı. Çünkü penis boyu mutluluğun ölçüsü değildir. Her yerde mutluluk insanlara bağlıdır.

İlişki midemi bulandırıyor

12 yıllık evli, 2 çocuk annesiyim. Cinsel ilişkiye girmek istemiyorum ve midem bulanıyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, aile bir bütündür. Aileyi ilgilendiren konularda olaya bu bütünlük çerçevesinden bakılır. Yani kişiler değil, evlilik tedavi edilir. Her olayda bilinçli ya da bilinç altı bir neden mutlaka vardır. Örneğin; soğudun, eşine kırıldın, tarzından ve yaşam şeklinden bıktın, aradığını bulamadın gibi sebepleri sık görürüz. Bunlar mutluluğun engelleridir. İki çocuğun var. Evliliğin devam edecek. Karar için tutsun eşin elinden, düşün uzmanın yoluna. “Ne koparırsak kâr” deyin, evliliği sürdürün.

Artık zevk almaz oldum

27 yaşında, 6 yıllık evliyim. Eşimle haftada 2-3 defa ilişkiye giriyorduk. Artık ilişkiden zevk almıyorum. 2 yıldır kimseyle olmadım. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, “2 yıldır kimseye birlikte olmadım” ne demek? Bu sözün kapsamına eşin de giriyorsa o ne diyor? Senin bu tavrını nasıl içine sindiriyor? Bu koşullarda sende ciddi bir sorun olmalı. Hem kendi yapını ve sağlığını, hem de evliliğini korumalısın. Bir de bıkkınlık diye bilinen evliliğin kanseri vardır. Sen ki bu belaya erken düşmüş, şansına küsmüş gibisin. Evlilik yaz-boz tahtası değildir. 21 yaşında evlenirsen, ne imza attığın kalemin ne de yazı yazdığın kağıdın güvenilirdir. Keşke şu 6 yılı bekar geçirseydin ve içgüdülerine yüz vermeseydin.

Ne zaman kan gelecek?

25 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla defalarca ilişkiye girdim, kan gelmedi. Böyle bir şey neden oluyor? Kızlık zarım esnek mi? Ne zaman kan gelir?

CEVAP

Esnek yavrum, esnek. Kan gelmeyecek gibi.

Karım neden böyle?

42 yaşındayım, karım da 39 yaşında. 11 yıllık evliyiz. Son birkaç yıldır karım bana uzak. Cinsellikte de adım atmazsam asla yaklaşmyor. Eşimin beni mutlu etmesini bekliyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, eşinin eski haline gelmesi zor. Erken boşalman var mı? İlişkide hep kendini mi düşünüyorsun? Duygusal olarak eşini besliyor musun? Ya da kadınını yeterince keşfedememişsindir. Bazı fantezilere kapalısındır. Sosyal yaşamınız nasıl? Birlikte vakit geçiriyor, yemeğe, gezmeye gidiyor musunuz? Haydi bakalım, biraz hareketlen, onu cinselliğe hazırla.

Kız neden doymuyor?

21 yaşındayım. Kız arkadaşımla 2 yıldır birlikte oluyoruz. Ama o hiç doymuyor. Bunu nasıl engelleyebiliriz?

CEVAP

Değerli okurum, kız kaç yaşında? Arkadaşın doyumsuz biri. Onun kesinlikle aklını başına toplaması, iradesine hakim olması asıl önemlisi bir uzmandan yardım alması şart. Bana göre sorumluluk üstlenme. Herkes yoluna gitsin. Senin de başın ağrımasın.

Boyundan rahatsızım

21 yaşındayım, bekarım. Penisimin büyük oluşu beni üzüyor. Eskiden mutlu olurdum, şimdi küçültmek istiyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ne yazık ki ameliyatla küçülmüyor. Ama büyük penis isteyenlere buradan sesleniyorum: Her şeyin ortası ve normali iyidir. Büyük penis kadını rahatsız eder. Ağrı yapar, acı verir. Birkaç kızın karşısına çıkarsan onlara bir korku duvarı örersin. Bu bakımdan dikkatli olmanı öneririm. Ve bir parça vicdan sahibi ol.

Büyütücü işe yarıyor mu?

20 yaşındayım. Acaba bu penis büyütücü ilaçlar hakkında bilgi istiyorum Bunların aslı var mı? Bitkisel, penisi büyütür diye internette sayfalar çıkıyor. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, hiçbirine güvenme. Boşuna paralar gitmesin. Umudunuz gitmesin. Kendinize yeterli olun. Mutluluğu orada bulacaksınız.

Sertleşme hemen bitiyor

Ben 25, eşim ise 32 yaşında. 10 aylık evliyiz. Eşimle ilişkiye giremiyoruz. Eşimde sertleşme sorunu var. Çok erken boşalıyor. Tam denemeye başlıyoruz, hemen penis sönüyor. Bize yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, tedavisi var. Ama buradaki koşul hekimle yüz yüze gelmek ve konuşmak. Mektuplar yatak odasına girse bile sorun psikolojinin derinliklerinde ise oraya inemiyor. Bayağı zaman geçmiş. Hemen uzmana başvurun.

Kız olmadığım anlaşılır mı?

25 yaşında kızım. Adet sancısı çekiyorum. Doktor “Ultrasonla bakarız, belki kist vardır” dedi. 2 ay sonra evleneceğim, nişanlımla birlikte oluyoruz. Ultrasonda kız olmadığım anlaşılır mı?

CEVAP

Değerli okurum, ultrasonla karından muayene yapılır ve kızlık zarını belirlemez. Doktor bunu anlamaz ama anlasa bile asla annene ya da sana bir şey demez. Sakin ve rahat ol. Sağlığını koru, hiç üzülme.

Acı çekiyorum

26 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlım 30 yaşında. 1 yıldır ilişkiye giriyoruz. İkimiz de istekliyiz ama ben acı çekiyorum. Zevk almadığım için orgazm olamıyorum. Nişanlım geç boşalıyor ama yine olmuyor. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, acıdan şikayet ediyorsun. Önce kadın doğum uzmanına, sonra da psikiyatırlara uzanan bir yoldasın. Bu evlenmene engel değil.

Zayıflasam mı?

23 yaşındayım. Cinsel organım 11 santim. Kısa olduğunu düşünüyor, komplekse giriyorum. Zayıflarsam penisimin boyu uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyu normal, uzamasına gerek yok. Kilo almamaya dikkat et. Kasık bölgesinde biriken yağlar 1-2 santim penisi yutuyor. Bu da görüntü olarak küçük imajını veriyor.

Sevgilim hamile kalır mı?

25 yaşındayım. Kız arkadaşım geçen gece bizde kaldı, beraber olduk. Çok kan geldi. Ben içine boşaldım. Onun adeti yeni bitmişti. Hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum belli olmaz ama gebe değil gibi gözüküyor. Biraz daha bekleyin. Eğer adetini görmezse gebelik testini yaptırın. Ve garantiye gidin.

Korunmadım ve korkuyorum

21 yaşındayım. Yabancı uyruklu bir kadınla ilişkiye girdim, korunmadım. Hastalık kapmaktan korkuyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ben kapmadığını düşünüyorum. Virüs bu, belli olmaz.

GÜNÜN SÖZÜ

Kendini övene fazla güvenme güvendiğin kişiyi de fazla övme.H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder