Dr. Haydar Dümen Hazır olmayı bekleyin
HABERİ PAYLAŞ

Hazır olmayı bekleyin

Haberin Devamı

İlk geceyi gençler gözlerinde öyle büyütüyorlar ki ne yapacaklarını bilemiyorlar. Erkek de, kadın da tecrübesiz, nasıl davranacağını kestiremiyor. Gençler, ilk geceniz kâbus olmasın. Hazır olmayı bekleyin, gerekirse her şeyi bir süre erteleyin...

BÖYLE SORU YOK!

Asansör düğmesi gibi oldu
24 yaşındayım, benim cengaver 1 haftadır asansör düğmesi misali içine kaçmış durumda. Ne yapsam düzelir?

CEVAP
O kadar sık düğmeye basarsan, yerli yersiz asansöre binip üst kata çıkarsan demir bile yalama (!) olur okurum. Bazen asansör orta kattayken bile bozulur, yerinden kıpırdamaz. Yalvar yakar, tehdit işe yaramaz. Ne oldu? Önce asansör benzetmesi yerine oturmadı.

Yani seninki yalama olmaz. Minicik de olsa ağzı var, dili yok bu durumda ne olacak? Elbette onun dediği olacak. Bir süre kendiyle baş başa kalacak, sonra yalvarıp yakaracak. Daha sonra dürtükleyerek uykudan da uyandıracak. Bak keyfine, ara ver şu zımbırtı işine.

Cinsellikten soğudu
Kız arkadaşımla düzenli ilişkimiz vardı. 7 aydır cinsellikten soğudu. Ayda 1 beraber oluyoruz. Bu sorunu nasıl çözeriz? RUMUZ: ONE DAYx

CEVAP
Vah değerli okurum vah! Yazık oldu, sana değil kıza. 8 ay dayanmış, direnmiş. Senden de kesin bir söz beklemiş. Yok. Ne olacak gel-gitler, umutlar boşa. Ayrılık günü gelecek, taş yağacak başa, soğuk sular katılacak yarı pişmiş aşa. İradesiyle zaafı arasında 7 ay bekleme süresi tanımış.

Takılmış yüzü yüzüne. Açılmış kulağı diline. Umduğunu bulamamış, oyalandığını anlamış. Olan budur, kız haklıdır. Hayat cambazlık değil, cancanlıktır. Tek yanlı cancanla denge kurulmaz. Kız ayrılacak ama kırılma diye gün sayıyor.

Zayıflarsam uzar mı?
21 yaşındayım ve 100 kiloyum. 1.80 boyundayım. Penisim 13 santim, ideal mi? Zayıflarsam uzar mı? Bir de erken boşalıyorum. Süreyi nasıl uzatırım?

CEVAP
Sorun torban ağzına kadar dolu değerli okurum. Biz sondan yani en önemsizinden başlayalım. Hayali olana bakalım. Erken boşalman evlilik koşullarında tedavi edilecek. Bu maddeden olayı yırttın. 13 santim yeterlidir ve iyidir. 2 santimi de içeridedir. Böylece boydan da iyiden mükemmele terfi ettin. Ne kaldı? 100 kiloluk bir kitle. Eti, kemiği senin ama 20-25 kilo yağ birikimin var. İşte onu eritmelisin. Böylece 2 santim için değil, önündeki 20 yıllık performansın için zayıflayıverirsin be tontonum.

İçim tuhaf oluyor
18 yaşındayım. Erkek arkadaşımla öpüşünce orgazm oluyorum. Elini tutunca içim tuhaf oluyor. Onunla birlikte olmak istiyorum ama yapamam. Kendimi nasıl engellerim?

CEVAP
Sevgili kızım, niye isyan ediyorsun? Ateşli bir mizaca sahipsin. Umarım şansına eşin de öyle çıkar. Böylece denge sağlanır. Her dakika ilişkiye girme düşünceni frenle.

Yeterli mi?
17 yaşındayım. Cinsel organım 6-7 santim. Bu yaşa göre uygun mu? Uygun değilse ne yapmalıyım?

CEVAP
Değerli okurum, sanırım penisinin sönük boyundan söz ediyorsun. Ereksiyon durumunu ölç ve bana bildir. Ne yapacağını sana söyleyeyim.

Hap kullansak olur mu?
Kız arkadaşımla 20 gün önce korunmadan ilişkiye girdik. İçine boşalmadım ama 1 haftadır mide bulantısı var. Gebe kalma ihtimali var mı? Hap alsak olur mu?

CEVAP
Değerli okurum, hap kullanma şansınız geçti. Mide bulantısının kesinlikle gebelikle ilgisi yok. Ama binde bir ihtimalle gebe kalmış olabilir. Bekleme kal ve rahat ol.

Bozulmuş mudur?
Kız arkadaşımla ilişkiye girmeye çalıştık. Penisim vajinasına temas etti. Çok kan geldi. O günden sonra 3-4 gün çok kısa süreyle kan gelmiş. Zarı bozuldu mu?

CEVAP
Değerli okurum, yüzde 99.9 yırtılmadı. Geri kalan yüzde 1’lik ihtimal göre yarı yırtılmış olabilir. Başka birleşmede kanayabilir.

Korkuyorum
20 yaşında kadınım. 2 aylık evli kalıp boşandım. Bir sevgilim var, onun elini tutsam isteğim artıyor. Henüz ilişkiye girmedik. Hem istiyorum hem de korkuyorum. Neden böyle hissediyorum?

CEVAP
Sevgili kızım, biraz ruhunun gelişmesine, bu olaylara hazır duruma gelmesine zaman tanı. Önünde uzun, bitmez tükenmez yıllar var. Acele edersen birçok şey ters teper. Düş kırıklığına uğrarsın. Şimdilik böyle idare et.

Kendimi nasıl frenlerim?
17 yaşındayım. Hiçbir kıza aşık olamıyorum. Kızlarla sadece cinselliği düşünüyorum. Bu yüzden ilişkim hep kısa sürüyor. Hemen bıkıyorum. Kendimi nasıl frenleyebilirim?

CEVAP
Değerli okurum, aklını cinsellikle bozarsan, insanlıktan uzaklaşırsan kendi yörüngeni ve pusulanı bulamazsın. Yüzde 50’ye indir. Yani yüzde 50 insanlık ve yüzde 50 cinsellik düşünürsen kaymaklı ekmek kadayıfı olur.

Korkuyu nasıl yenerim?
Yakında evleneceğim. Nişanlım gerdek gecesi için çok sıkıntılı. Bu korkusunu nasıl yenebiliriz? Ne yapabilirim?

CEVAP
Değerli okurum, ilk gece odaya girdiniz. Elinden tut ve konuş güzel eşinle. Geçmişi, sevgini, aşkını konuş. Özlemlerinden, güzelliğinden söz et. Sonra oturun karşılıklı birer çay için. El ele tutarak yatağa giysili uzanın. Bir süre öyle sevişin. Karın razı değilse ilk birleşmeyi birkaç gün erteleyin. Alışsın kızımız.

Hastalık kaptım mı?
Birkaç ay önce yabancı uyruklu bir kadınla korunmasız ilişkiye girdim. Acaba hastalık kaptım mı? Kaptıysam nasıl anlarım?

CEVAP
Değerli okurum, kapmışsan kendisi haber verir. Şimdilik yapılacak bir şey yok. Bana göre kapmadın. Ama şu yabancı uyruklular profesyonelse, kendinizi zevke kurban edecek kadar kör cehalete kapılmayın. Yaptığınız cesaret değil, bir tür aptallıktır.

Erken boşalıyorum
20 yaşındayım, erken boşalıyorum. Bu sevgilimin hoşuna gitmiyor. Sertleşmesi için krem de kullanıyorum ama faydası olmuyor.

CEVAP
Değerli okurum, olmaz. Bu iş kremler mremle olsaydı doğanın kurallarına ne gerek vardı? Aman ne âlâ ne âlâ. Erken boşalma kıskacına yakalanmışsın. Bu sende şartlanma yapacak. Bütün bunlar doğal. Herkes gibi senin hayatın da dengeli bir düzen içinde kendi yörüngelerine oturur. Yörüngenin ilk aşaması dersler, okul, aile ve iş. Hadi bakalım bas düğmeye iş başına.

Eşimin ilgisini nasıl çekerim?
12 yıllık evliyim. İkimiz de 35 yaşındayız. Evliliğimizin ilk 4 yılında cinsel anlamda sorun yaşamadık ama çocuktan sonra kocamda soğukluk başladı. Ne yapmalıyım?

CEVAP
Sevgili okurum, eşin bir duraklama devresine girmiş öyle anlaşılıyor. Bir bıkkınlık, monotonluk, adını tam koyamıyorum. Belki kendine göre bir kırgınlık var gibi gözüküyor. İşin aslı eşinin bunları dile getirmesi ve yardım istemesi gerekir. Bir dene, bu labirentten kolay çıkacağınız sanmıyorum. Çünkü alışkanlık haline dönüşüyor.

Penisim kısa mı?
16 yaşındayım. Penisim 13 santim. Sizce bu kısa mı? Yoksa ideal mi? İleride uzar mı?

CEVAP
İyidir yavrum, ileride biraz daha uzayacak.

GÜNÜN SÖZÜ

Hep merak ederim,koçlar kafa kafaya dövüşütken koyunları düşünüyorlar mı acaba? H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder