Tuncay Hoş Hazır mısın Kenny?
HABERİ PAYLAŞ

Hazır mısın Kenny?

Aslında Bursaspor’un kazanması adına birçok motivasyon unsuru vardı. Lider Trabzonspor’un Ankaragücü önündeki puan kaybı, Timsah’ın, renktaşına bugüne kadar Konya’da diş geçirememesi 3 puan parolasıyla sahaya çıkmasına yetecek nedenlerdi. Ancak topu 3 direğin arasından geçirecek oyuncu sıkıntısı bir kez daha kendini gösterdi. Bu da Bursaspor’un şampiyonluk yolunda çok kritik 2 puan kaybetmesine neden oldu. İlk yarıda Bursa’nın maçı koparmasını sağlayacak, kanat organizasyonları sonucu gelişen önemli gol pozisyonları vardı.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Batalla ve Sercan net pozisyonlarda sayı yapamayınca Bursaspor yine saç-baş yoldu. Bursasporlu taraftarlar yeni transfer Miller’ı “Kenny are you ready?” (Hazır mısın Kenny?) tezahüratıyla karşılamıştı. Oyuna 65’te giren İskoç golcü, fizik olarak fit durumda değil. Miller’ın göstereceği performans, Bursaspor’un zirveye tutunmasını da sağlayabilir, ileriki haftalarda yarıştan kopmasına da neden olabilir. Miller şimdilik kapalı kutu. Ali Tandoğan’ın takıma dönmesi sonrası sağ kulvar daha iyi işledi.

İkinci yarıda ise Konya’nın ön alanda yaptığı baskı nedeniyle Bursa sahasından çıkmakta zorlandı. Bu yarıda ofansif olarak çok kısır kaldı Timsah. Ara dönemde 9 futbolcuyu renklerine bağlayıp, 13 oyuncuyla yollarını ayıran ve nicelik açısından ‘transfer şampiyonu’ olan Konya, ‘toplama takım’ görüntüsü vermesine rağmen kora kor mücadele edip hak ettiği 1 puanı aldı. Maçın adil sonucu zaten beraberlikti.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder