Gündem Hayvan hırsızlarına köylü dayağı

Hayvan hırsızlarına köylü dayağı

Paylaş
Hayvan hırsızlarına köylü dayağı

Hayvan hırsızlarına köylü dayağı

Muğla'nın Yatağan ilçesine bağlı Şeref köyünde, gece yarısı 6 koyunu çalmak isteyen 3 kişi suçüstü yakalandı. Hırsızlık zanlıları, köylüler tarafından dövüldükten sonra jandarmaya teslim edildi.

Haberin Devamı

Dün gece yarısı Yatağan’ın Şeref Köyü’ne gelen M.G. (23), C.G. (19) ve S.Ö. (18) iddiaya göre, Çömen Mahallesi’nde 35 yaşındaki İlhan Özler’e ait ağıldaki 6 küçükbaş hayvanı plakası belirlenemeyen araçlarına koyup kaçmak istedi. Bu sırada gürültü üzerine evin bahçesine çıkan Özler’in, ağılın etrafında tanımadığı 3 kişiyi görmesiyle ortalık hareketlendi.

Özler, hemen durumu jandarma, Muhtar Muharrem Karadağ ve diğer köylülere haber verdi. Koyunları araçlarına alıp kaçmaya çalışan 3 kişi, köylüler tarafından mahalle çıkışında yolları traktörlerle kesilerek durduruldu. Yakalanan zanlılar köylülerce dövüldükten sonra jandarma ekiplerine teslim edildi.

Şeref Köyü Muhtarı Muharrem Karadağ, "Yolu kestiğimiz sırada kaçmak isteyen hırsızlar birkaç aracımıza da hasar verdi" dedi.

Haberin Devamı

Köylülerden dayak yiyen ve çeşitli yerlerinden hafif yaralanan 3 hırsızlık zanlısı ise sorgularının ve Yatağan Devlet Hastanesi’ndeki sağlık kontrollerinin ardından Adliye’ye sevk edildi.

Cavit YILDIRIM/YATAĞAN (Muğla), (DHA)