Dr. Haydar Dümen Hayatınız renklenecek...
HABERİ PAYLAŞ

Hayatınız renklenecek...

Haberin Devamı

Gençlikte başta kavak yelleri esiyor, her konu cinselliğe çıkıyor, bir an önce ilişkiye girmek istiyor, hayale doymuyorsunuz. Gençler, sağlam adımlar atın. Zamanı gelince hayatınız renklenecek ve çok şey göreceksiniz ama sıranızı bekleyin...

BÖYLE SORU YOK!

Midem bulanıyor

18 yaşındayım, her gün başka bir kızla ilişki yaşıyorum. Artık midem bulanmaya başladı. Yardım edin.

CEVAP

Emrin olur dünün çocuğu, bugünün daha toklu bile olmamış koçu. Sen hangi kulvarda koşuyorsun? Ve hem kendini hem de beni ne sanıyorsun? Her gün bir kızı nerede buluyorsun? Bunun için babanın servetini, villasını, arabasını mı kullanıyorsun?

Zamanı buldun diyelim ya mekan? Yani bu yaşta garsoniyerin mi var? Yoksa kadın, kız kasaplığı mı yapıyorsun? Çünkü onların namuslarıyla oynuyorsun, pişmanlık bile duymuyorsun. Hadi işine, annenin koynuna, ben gelmedim bu oyuna.

Kuş haftalardır havalanmıyor

30 yaşındayım, her hafta ilişkiye giriyorum ama düzenli birlikteliğim yok. 3 haftadır kuş havalanmıyor, niye?

CEVAP

Kiminle değerli okurum? Yani evli değilsin, yani ona benzer bir ortamda mısın?

Parayla mı yoksa kapkaç numaralarla mı bu ilişkiyi yaşıyorsun. Partnerler değişiyorsa kuşun isyanı da bundandır. Çünkü onun da ruhu vardır. Üstelik hassastır. Kanatları havasına göre çalışır. Tüyleri parlaksa davetine karşılık alır. Matsa yalnız kalır. Pardon, umarım bir şeyler anlamışsındır. Yani yani senin kimliğin ve ruhun onun kanatlarıdır. Midesine gelince; kuş vardır avını canlı canlı yutar, kuş vardır kendi yeminden başkasını yemez. Kuşla uğraşma.

Parfüme dayanamıyorum

20 yaşındayım, kadın parfümü beni kendimden geçiriyor. Canım mastürbasyon yapmak istiyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, bizim insanlarımız güle tutkundur. Gülden söze başlayarak aşka giden yolda şiir ve türkülerde hep gül havası ortaya konulur. Ne var ki halkımızın büyük çoğunluğu gülle oyalanırken bir grup vardır ki şişe şişe parfümler toplar. Seninkisi ne ki? Koklarsın nane ruhunu, ardından da yersin naneyi. Laleler sultanlara gerekir, belediyeler bu çiçeği çok beğenir ve geçmişe sanki sadakat mesajları gönderir. Ya senin kokun hangisi? Yanlış bir kokuyu koklarsın diye korkuyorum.

Ne yapmalıyız?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyoruz ama zor durumda kalmasını istemiyorum. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, dediğini yapacaksın oğlum. Bak “Zor durumda kalmasın” diyorsun. Eğer yaparsan zor durumda kalacak. O senin pırıl pırıl, ülkeye gelecek vaad eden, bilgiyle donandığında seni çok önemli bir noktalara getirecek beynin şu anda benimki ile aynı frenkasta çalışıyor.

Eşim korkup kaçıyor

26 yaşındayım, karım da 23 yaşında. 3 aylık evliyiz, eşim ilişkiye girmek istediğimde benden kaçıyor, korktuğunu söylüyor. Ben eşimle nasıl ilişkiye girebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, eşin vajinusmus. Tedaviye ihtiyaç var. Bir süre daha deneyin ama birbirinizi incitip kavga etmeyin.

Ellerim terliyor

17 yaşındayım. Okulda ilgilendiğim bir kızla konuşurken ellerim terliyor, heyecanlanıyorum. Kendimi kontrol edemiyorum. Bu yüzden ona daha hiçbir şey belli etmedim. O da başkalarıyla konuşuyor. Lütfen bana yardım edin.

CEVAP

Değerli yavrum, o heyecanların tadını bir gün arayacak, bulamayacaksın. Öyle zaman gelecek ki kızı ve kadını çok bulacaksın ve içinden “Heyecan!” diyeceksin. Bak okul başlıyor, derslerine iyi çalış. Bu sene böyle geçsin, yeni yılda sana öyle güzel şifreler vereceğim ki hiç problem kalmayacak.

Gebe kalır mı?

23 yaşındayım. Kız arkadaşım bakire ve hiç ilişkiye girmedik ama bazen birbirimize yaklaştığımız oluyor. İşte o anlardan birinde kendimi tutamayıp sevgilimin vajinasının üstüne boşaldım. Acaba spermin bir kısmı vajinanın içine kaçmış olabilir mi? Gebelik tehlikesi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, oranı düşük olsa da böyle bir ihtimal var. Biz bundan sonrakilere bakalım. Ya tümüyle önlem alırsınız ya da size göre bir şanssızlık olursa olayın çıkış kapıları var mı diye bakarsınız. Akılcı ve vicdani çıkış yollarını ararsınız.

Büyümesi için ne yapmalıyım?

17 yaşındayım. Penisim 10 santim. Arkadaşlarımın penisi benden büyük. Cinsel organım daha büyür mü? Büyümesi için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sen hiçbir şey yapmayacaksın. O ne yapacağını bilir. Bence büyüyecektir. Ama aklına takılan bir şey varsa bir üroloji uzmanına görünmende yarar var.

Kendimden eminim

21 yaşında kızım. Bir kere ilişkiye girdim. 3 saat seviştik, kızlığım bozulmadı. Daha önce ilişkiye girmemiştim, kendimden eminim ama niye kan gelmedi?

CEVAP

Sevgili okurum, biz esnek diye yazıp duruyoruz. Duymayan kalmadı, demek ki sen bizim sayfayı okumuyorsun. Vallahi bakın çocuklar, okunmuyorum diye yazmaktan vazgeçersem vallahi üzülürsünüz.

Erken boşalıyorum

28 yaşındayım ve erken boşalıyorum. Sevgilimi kaybetmek istemiyorum. Bu yüzden onu parmaklarımla tatmin ediyorum. Kız çığlık atıyor, zevk alıyor mu? Yoksa üzülmeyeyim diye rol mu yapıyor?

CEVAP

Değerli okurum, kızın numara falan yaptığı yok, hem zaten ne mecburiyeti var? Ayrıca sen bulunmaz Hint kumaşı mısın ki hem orgazm olmayacak hem de seni kaybetmeyecek. İşi ruhsal alana taşısanız diyorum. Sevgi, özveri, aşk devreye girse.

Ya kendimi tutamazsam

17 yaşındayım. Hiç ilişkiye girmedim. Kızların hareketleri beni etkiliyor, kendimi tutamamaktan korkuyorum. Yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, korkmuyorum. Çünkü sen kendi analizini yaptın ve otokontrolünü kullanıyorsun. Bu nedenle sağlam basacağına inanıyorum. Ne var ki bir fettan kızın tuzağına düşmeyesin. Çünkü daha çok küçüksün, şöyle bir 20’li yaşlara gel. Bitmek tükenmek bilmeyen fırsatlarla hayatın renklenecek. Hadi yavrum, biraz sabır, biraz ders, biraz irade.

Çoraplara hayranım

24 yaşındayım. Külotlu çorap giyen kadınlardan hoşlanıyorum. Sizce bu bir hastalık mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, takıntı yapmazsan hastalık mastalık değildir.

Hemen ereksiyon oluyor

18 yaşındayım. Aşırı mastürbasyonla başım dertte. Her gün en az bir kere yapıyorum. Bir gün yapmasam penisim en küçük bir şeyde ereksiyon oluyor. Bunun bana ileride zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, ileride pek zararı olmaz. Seninle ufak bir pazarlık yapalım. Şimdilik sen her gün yapmaya devam et. Ama günde 3-4’e çıkma. Bu iradenle savaş dalgalanarak devam edecek. Bazen iraden, bazen coşkuların galip gelecek. Bu yüzden paniğe kapılma.

GÜNÜN SÖZÜ

Akıl akılsızlığın uşağıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder