Dr. Haydar Dümen Hayatını karartmayın
HABERİ PAYLAŞ

Hayatını karartmayın

Haberin Devamı

Erkekler bazen evlilikten sıkılıyor. Heyecan ve macera arıyor. Zamanla karısını gözü görmez oluyor, ona karşı cinsel istek duymuyor. Beyler, kadınlar ilgi ister. O sizin köleniz değil. Evinizin yolunu bulamıyorsanız eşinizin hayatını karartmayın...


BÖYLE SORU YOK!

Acaba büyütsem mi?

Dul biriyim. Cinselliği seviyorum. Benimki 13 santim. Videolara bakınca büyütsem mi diyorum. Partnerim bir şey demiyor.

CEVAP

Değerli okurum, sizler organınızı beyzbol sopası mı yoksa tenis raketinin sapı mı sanıyorsunuz? Kadının vajinasının 8 santim, girişteki 2 santimin duyarlı olduğunu biliyor musunuz? Bu hesaba göre 5 santim fazlan var. O da vajinanın esnekliğinde yer bulur kendine. Sen ise düştün sevgilinin derdine. Fol yok, yumurta yokken sen follukta ne arıyorsun? Büyütecek formül olsaydı sana sıra 2 yıldan önce gelmezdi. Erkeklerin yarısı sıraya girerdi, kuyruk Raman Dağı’na uzanırdı. Hadi bak keyfine, normali dert etme kendine.

Kız arkadaşımla kavga ediyoruz

20 yaşındayım, penisim 12 santim. Kız arkadaşımla ilişkide erken boşalıyorum. Bu yüzünden kavga ediyoruz. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmayı anladım da 12 santimlik ölçünün burada ne işi var anlamadım. Sanki şifa, derde deva, sihirli bir haber bekler gibisin. Ama derdin yok ki çare arayalım. Mevcudu da kullanmasını bilelim. Gelelim erken boşalmaya; ya evlendiğinde böyle olsaydı ve deşinle kavga edip ayrılsaydınız? İşte sorun bu olurdu. Sevgilinle kavga etme. Diz çöküp yalvarma. Alttan alarak, üstten sarılarak duygusal dert yanarak onun sayesinde düzene gireceğini söyle. İnanırsa devam, inanmazsa boşuna oyalama.

Cinselliği anlatmalı mıyım?

40 yaşında babayım. 16 yaşında oğlum var. Acaba çocuğumla cinselliği konuşmalı mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ne konuşacağını biliyorsan konuş. İncitme, teşvik etme, korkutma. Kendini onun yerine koy. İradesinin yetmediği durumlarda onu zorlama. Korkutma, zaten o senin öğreteceklerinin fazlasını biliyordur. Bir fıkrayla tamamlayalım: Küçük Johny, babasına “Kadında G noktası nerede?” diye sorunca baba şaşkın, “Annene sordun mu?” der. Çocuk “Evet, o da tam bilmiyor, jinekoloğu ile arıyorlarmış” der. Baba afallar, “Bulmuşlar mı bari” diye sorar. Çocuk “Bazen bulup, bazen kaçırıyorlarmış” diye cevap verir. Babası sonunda “Ne bulunmaz G noktasıymış” diye haykırır.

Şapın zararı olur mu?

28 yaşındayım. 1.5 yıldır cezaevindeyim. Böyle yerlerde şap kullanımı var mı? Dışarı çıkınca problem yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, şap olayına inanmıyor ve bilmiyorum. Hiçbir ilaç bu konuda kalıcı etki yaratmaz. Öyle bile olsa şapın bütün kimyasallığı 3-5 gün içinde kandan temizlenir. Anadan doğmuş gibi olursun.

İhtimal var mı?

Mart’ta erkek arkadaşımla yüzeysel bir birliktelik yaşadım. Kıyafetim varken üzerime boşaldı. Gebe kalır mıyım?

CEVAP

Sevgili kızım, gebe değilsin ama üzerine dökülen lekeleri iyice yıka. Unutma ki, bir gün böyle bir olay olur lekeli çıkarsın.

Donakalıyorum

25 yaşındayım. Hep mastürbasyon yapıyorum. Ama kız arkadaşımla beraber olmaya gelince donakalıyorum. 1 yıldır çıkıyoruz. O da beraber olmamızı istiyor. Ama yapamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sen kendi kendinin zulmüne uğramışsın. Sahi adam gibi olmak varken azgınlık niye? Hadi bugün bir odaya çekil. 1 saat kadar kendini düşün. Yolunu seç.

Eşimi seviyorum ama..

1 senelik evliyim. Evlendikten sonra çapkınlığa başladım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, evlilik iflas etmiş. Senden bu evliliğe hayır gelmez. Sevgili eşinin yolunu kapatma. Onu aşağılık kompleksine sokma. Sen kararsız ve aceleci davranmışsın. Akıllı, uyumlu ol. Senin tedavin kolay değil.

Hakim olamıyorum

24 yaşındayım. Evlilik öncesi ilişkiye karşıyım ama hormonlarıma hakim olamıyorum. Yüksek öğrenim bitince evlenebilirim. Bu süre çok uzun değil mi?

CEVAP

Değerli okurum, ders çalışmaktan arta kalan zamanlarında çevrene bak. Bazen uzak gözlüğü tak. Bak oğlum dünyanın güzelliklerine bak. İnsan bütündür. Her şeyin yerli yerinde, tamam olması gerekir. Ama bütün bunları yaparken önce tabii ki mesleğin, sonra yaşam enerjinin renkleri ardından da evliliğin olmalı. Tamam mı değerli okurum?

Tam birleşme olmuyor

Sevgilimle ilişkiye giriyorum. Aslında tam değil, penisimin yarısı vajinama giriyor. Bu durumda kızlığı bozulmuş mudur? Bozulmamışsa ilerisi için sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı vajinanın girişinde. Odanın ortasında kapı olmaz. Sen zarı aştın, epey derinlere ulaştın. Ama zar esnekti, kanamadı. Hepsi bu kadar.

Geç orgazm oluyorum

24 yaşında, 1 yıllık evli kadınım. Çok geç orgazm oluyorum. Bu eşimi zorluyor. İlişkimiz etkileniyor. Ne yapabiliriz?

CEVAP

Sevgili okurum, kadınlarda orgazm sorunu yaygın. Çözümü zor. Sanırım fantezilerin devreye girmesi gerekiyor. Olayı romantik ve duygusal ortamlarda yaşayın, biraz da sen kendini frenlemeden “Yine mi geç boşalacağım” demeden deneyin.

Hemen orgazm oluyorum

3 aydır evli kadınım. Eşimle ilişkiye başlar başlamaz orgazm oluyorum. Çok heyecanlı başlıyorum ama heyecanım çabuk bitiyor. Evliliğimin bitmemesi için ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, hem sen, hem eşin çok şanslısınız. Doğanın bol keseden size lütfettiği bu büyük ikramiyeye isyan eder gibi halin var. Ol be kızım, ne güzel işte.

Kız arkadaşımın vajinasında yara çıktı

19 yaşındayım. Kendimi durduramıyorum, günde en az 2-3 kez sevgilimle ilişkiye giriyorum. Sevgilimin vajinasında yaralar çıkmaya başladı. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, bu yaşta hem kızın hem de kendi hayatını mahvederek cinsel organında yaralara sebebiyet veriyorsun. Kız arkadaşınla evleneceksen bile yaptığın yanlıştır. Her şeyin zamanı, ritmi ve düzeni vardır. Eğer evlenmeyeceksen, iradene hakim ol.

Gerdeğe giremedik

29 yaşında 8 yıldır evli kadınım. Eşimle severek evlendik ama gerdeğe giremedik. Ön sevişme yapıyoruz ama birleşme yaşayamıyoruz. Bundan nasıl kurtulurum?

CEVAP

Değerli okurum, vajinismussun. Tek seansta ve yüzde 100 tedavisi var.

Fazlası zararlı mı?

17 yaşındayım. Benimki hep ayakta. Mastürbasyonsuz duramıyorum. Günde 4-5 kere yapıyorum. Fazlası zararlı mı?

CEVAP

Değerli okurum, devam edersen ileride dünyanın kaç bucak olduğunu görürsün. Gözü yuvasından fırlamış biçimde sana bakıyorken rüyalarına bile girer. Gel, bu manzaraları görmemek ve yaşamamak için mastürbasyonu haftada 3’e indir. Enerjini de ileriki yıllara biriktir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder