Dr. Haydar Dümen Hayal kuruyorsunuz ama...
HABERİ PAYLAŞ

Hayal kuruyorsunuz ama...

Haberin Devamı

Gençler ergenlikle birlikte tanıştığı mastürbasyondan kopamıyor. Kadını bile gözünüz görmüyor, cinsel ilişki sadece hayallerinizi süslüyor. Beyler, arada yapmak iyidir, bu sıklığı en aza indirmeye çalışın ki ileride sorun yaşamayın

BÖYLE SORU YOK!

Kızı harekete geçiremiyorum

24 yaşındayım, 2 yıllık sevgilim var. Her gün ilişkiye girmek istiyorum ama kızı zor harekete geçiriyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

İdare edeceksin değerli okurum. Sen ki dünyayı idare etmiş bir imparatorluğun torunusun, bir kadına mı söz dinletemeyeceksin? Aynen bakkal borcu yöntemi uygulayacak, alacaklarını akıl defterine borç olarak yazacaksın. Günün birinde evleneceksin. İlk aylar zaferinin ibresi bir senden, bir eşinden yana kayacak.

Daha sonra sınırsız potansiyel olan kadın oyunun antrenörü olacak. Ne yapıp edip amaca ulaşacak. Sen ancak uyku numarasıyla bundan kurtulacaksın, şimdilik onu zorlama, alacaklarını nikahtan sonraya sakla.

Erken boşalıp utanıyorum

20 yaşındayım ve 1-2 ayda bir ilişkiye giriyorum. Ama erken boşalıyorum, sonra sertleşme kalmıyor, utanıyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Utanma değerli okurum. Ülkemizdeki erkeklerin yüzde 40’ı senin gibi. Nedeni de bizce belli. Öyle gelmiş, öyle gidiyor. Şimdilik sırtında yumurta küfesi yok. Bir de evli olduğunu düşün, aylar yıllar sen 2 dakikada nakavt oldun. Partnerin ringe çıkarken aparkat yumruğu yemiş gibi ringin ortasında kalakaldı.

Neyse derinlere inmeyelim, kimseyi de üzmeyelim. Sana iyi haber; tedavisi var. Bu haberi erkeklere müjdeleyelim. Sana gelince; evlenene kadar idare et. Düzen kurulsun, biyolojik saat kendini ayarlasın. Durum hala sürüyorsa ona da uzmanı el atsın.

Eski cıvıltısına kavuşur mu?

23 yaşındayım, benim kuş bir süredir sessiz sedasız oturuyor. Onu bitkisel macunlar yedirsem eski cıvıltısına kavuşur mu?

CEVAP

Değerli okurum, sen var ya sen yani cin cin kafalı, buluşlara programlı, yerinde duramayan sen. Bir mucit olma yolundasın ama cahilsin. O macunların içinde nice zararlı olabilecek maddelerden de habersizsin. İnsanoğlu binlerce yıldır bu amacın peşinde.

Ne var ki yatağa girdiğinde organın esiri oluveriyor. Oysa organı besleyen beyin. Beyini besleyen sevgi, güven, beğeni ve de karşı cinsten gelen eğilimdir. Hadi bunları sağlayıver. Sonucu da bana bildiriver. Benden de alkışı alıver, işinden çok bibişini düşünen okurum.

Erken boşalıyorum


18 yaşındayım. İlişkiye giriyor ama erken boşalıyorum. Bu durum sevgilimin hoşuna gitmiyor. Sertleşmesi için krem de kullanıyorum ama faydası olmuyor.

CEVAP

Değerli okurum, olmaz. Bu iş kremlerle olsaydı doğanın kurallarına ne gerek vardı. Sür kremi, çık yola. Aman ne âlâ ne âlâ. Erken boşalma kıskacına yakalanmışsın. Bu sende şartlanma yapacak. Herkes gibi düzen içinde kendi yörüngesine oturur. Yörüngenin ilk aşaması dersler, okul, aile ve iş.

Acaba düzelir mi?

25 yaşındayım, erken boşalıyorum. Kız arkadaşımın asılan yüzünü görünce sinirlerim bozuluyor. Tedavisiz bu durum düzelir mi?

CEVAP

Değerli okurum, araban var, korkudan test etmiyorsun. Elbette kaza yaparsın. Otur şu direksiyonun başına birkaç ay kullan bakalım. Sonunda arabaya ne kadar hakim olacaksın, araba ne kadar yoldan çıkacak? Buna göre senin ya da arabanın onarımı yapılıır.

Daha uzar mı?

17 yaşındayım. 1.84 boyundayım, 83 kiloyum. Cinsel organım 13 santim. Biraz da göbekliyim? Acaba ileride uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, ileride uzamaz. O boy yeter. Ama biraz daha kilo alırsan, o yağ kitlesi de penisi 1-2 santim daha örter.

Mastürbasyonun zararı olur mu?

16 yaşındayım. Penisim 11 santim. Her gün mastürbasyon yapmak istiyorum ve yapıyorum. Bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, penisine kafayı takma. O üzerine düşen görevi yapacak. Ama bu kadar mastürbasyonla günü gelecek bir ihtimal çıranı yakacak. Demedi deme. Obur gibi mastürbasyon yemine yönelme.

Sevgilim bakire gebe kalmaz değil mi?

21 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz, vajinasının üzerine boşalıyorum. Gebe kalmasından korkuyorum. Bir yandan da “Kız bakire, gebe kalmaz” diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, bakirelik gebe kalmaya engel değil. Vajinanın girişindeki kızlık zarı zaten ortasından delik. Çünkü rahimden gelen adet kanı oradan dışarı boşalıyor. Yani bir nehir düşünün. Denizden de bir balık içeri doğru yüzüyor yani sperm. Bu nedenle dikkatli olun. Gebelik her zaman olabilir.

Hiç aklıma gelmezdi

18 yaşında kızım. Hiç mastürbasyon yapmadım. Bir zararı var mı? Yapsam kızlık zarım zarar görür mü? Aklıma hiç gelmeyen bir şeydi ama şimdi merak ediyorum.

CEVAP

Sevgili yavrum, biraz aklına gelsin canım. Ruh, beden ve organ senin. Artık uyuyan melekleri uyandırma zamanıdır. Böylece kendine cinselliğine, duygularına ve duyularına alışırsın. Tekniğini sana iç güdülerin söyler. Arada bir kendini yokla ki orgazma alış.

O kan zardan mı geldi?

21 yaşındayım. Nişanlımla 2 yıldır birlikteyiz. Kan gelmedi, esnek olduğunu düşündük. Bana iç çamaşırında kan gördüğünü söyledi. Böyle kızlık zarı bozulur mu?

CEVAP

Değerli okurum, nişanlını üzme, incitme. Doktora da gitme. Büyük ihtimalle zarı bozdun. Kızı yarı yolda koymazsan sorun yok. Mutlu olun, hayata olumlu bakın. Gerisi gelir.

2 dakikayı geçmiyor

Erken boşalıyorum. İlişki sırasında geciktirici prezervatif kullandığım halde ilişkim 2 dakikayı geçmiyor. Yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmanın tedavisi var. Ama doktorla yüz yüze gelmek gerekiyor. İlaçlarını alacaksın. Bu sorun aşılmalı. Aile mutluluğu da yaşanmalı.

Küçültmek istiyorum

Kız arkadaşım benimkinden korkuyor. Ben daha da büyümesinden korkuyorum. Bir de penis küçültücü var mı?

CEVAP

Değerli okurum, doğru yolunda yürü. Doğanın işine karışma. Cinsel organ ilaçlarla ne büyür ne küçülür. Sadece kullanma yöntemlerini öğreneceksin.

Kadın için yeterli mi?

26 yaşında kızım. 3 aydır ilişkim var, cinselliği yaşıyoruz. Sevgilimin penisi 10 santim. Bu yüzden zevk alamıyorum. Sizce 10 santim yeterli mi? Onu seviyorum, ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, seviyorsan bırakmayacaksın. Şişmanlatmayacaksın. Orgazm olmanın çeşitli yöntemleri var. Ruhunu, geleceğini 2-3 santim farka feda etmeyeceksin. Gerisi sana kalmış.

Penisim çok büyük korkuyorum

25 yaşındayım. Yakında evleneceğim ama penisimin büyüklüğü beni korkutuyor. Bu durum bana sorun yaratır mı? Yaratırsa nasıl bir çözüm bulabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, buraya yazmadım ama sorun yaratacak bir boyut değil. Sevgili eşin biraz zorlanabilir. Ancak bazı teknikleri de kullanarak alışacaksın. Bir sorun çıkarsa bana yine mail atarsın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder