Spor 'Hata yapmazsak şampiyonuz'

'Hata yapmazsak şampiyonuz'

Paylaş
'Hata yapmazsak şampiyonuz'

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "6 maçta hata yapmazsak şampiyonuz" diye konuştu

Trabzonspor’da hafta sonu oynanacak olan Bursaspor maç öncesi teknik direktör Şenol Güneş, futbolcularıyla sürekli olarak toplantılar yapıyor.

Her antrenman öncesi oyuncularıyla yarım saati bulan görüşmeler yapan tecrübeli teknik adam, Bursaspor’u masaya yatırıyor. Oyuncuların adeta beynini yıkayan ve onları bu kritik maça hazırlayan Güneş, "Kalan 6 maçımızı da kazanırsak, şampiyonuz. Bu yüzden hata yapmamalıyız. Rakibimizin ne yaptığına değil, kendimizin ne yaptığına bakmalıyız" dedi.

Bu arada kulüp sitesinden yapılan açıklamalarda da taraftarları ateşleyici mesajlar verilmeye devam ediliyor. Son olarak, "Desteğiniz hiç bitmesin" mesajıyla, Bursaspor maçı öncesi taraftarların önemine vurgu yapıldı.

ENGİN, GÜNEŞ’E BAĞLI

Trabzonspor’un geçtiğimiz hafta oynadığı Galatasaray maçı öncesi sakatlanan Engin Baytar, Bursaspor maçı öncesi oynayabilecek konuma geldi.

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle ikinci yarıda takıma fazla katkı sağlayamayan Engin, Bursaspor maçında forma giymek istiyor.

Antrenmanlarda oldukça hırsı olan futbolcu hakkında son kararı verecek olan tecrübeli teknik adamın Engin’i en azından 18 kişilik kadroya alması ve maçın gidişatına göre, değerlendirmesi bekleniyor.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı