Pazar Postası 'Hat biriktirmeye başlıyorum'
Paylaş
'Hat biriktirmeye başlıyorum'

Hüseyin Doğan, erkek giyiminin öncü markalarından Ramsey'in İcra Kurulu Başkanı. Daha doğrusu bünyesinde Ramsey ve KİP'i bulunduran Gürmen Group'un...

Ramsey’in kurucusu Remzi Gür, Hüseyin Bey’in eniştesi. Hüseyin Doğan ayrıca, 500’ün üzerinde üyesi olan, toplam cirosu yıllık 33 milyar doları aşan Türkiye’nin önde gelen markalarının buluştuğu Birleşmiş Markalar Derneği’nin (BMD) Yönetim Kurulu Başkanı. Gürmen Group’un 3 tane erkek hazır giyim üreten fabrikası var.

Haberin Devamı

ÇAĞRI BİLGİN

cagri.bilgin@posta.com.tr

1700 kişi istihdam ediliyor. Ramsey’in Türkiye’de mağaza sayısı 70’i buldu. Yurtdışında 18 ülkede 38 tane konsept mağazası var. KİP’in de yurtiçinde 20 civarında mağazası bulunuyor.

Hüseyin Doğan, grup olarak süt üretimi ve topraksız tarımdan sonra zeytincilik ve zeytinyağı işine büyük bir oyuncu olarak gireceklerinin haberini de veriyor. Aydın Karacasu’da Türkiye’nin en büyük zeytin işletmesini kuruyorlar. Zeytinler yolda, 4-5 yıl sonra zeytinyağı üretimine geçecekler.

5 bin dönümlük arazide 300 bin zeytin ağacı dikilmiş durumda. Hüseyin Doğan; doğayı çok seviyor, arkadaşlarına çok düşkün. Balıktan iyi anlıyor. Şimdilerde hat sanatına merak sarmış, koleksiyon oluşturmak istiyor.

Haberin Devamı

Hat sanatı çok kıymetli

Hat merakım var. Eskiden beri çok severim. Bir konsept belirleyip, koleksiyona başlamak istiyorum. Hat sanatında çok tarz var. Şimdi bir danışmanlık alıyorum.

Kendime özgü bir tarz belirleyip, hat biriktirmeye başlayacağım. Çok kıymetli bir sanat. Remzi Bey, ferman ve tuğra toplar mesela, bu eserleri sergilemek için bir yer düşünüyor

Takım elbise zevktir

Takım elbise giymeye bayılırım. İş kıyafeti dışında da giyilebileceğini göstermek istiyorum. Zevk için de takım elbise giyilebilir. Ceketin ve pantolonun insanları rahatsız etmemesi gerekir.

Bu tip ürünler var artık. Bu nedenle kendi markalarımı tercih ediyorum. Ayakkabıda yabancı markalar da giydiğim oluyor. Spor giyinmeyi de severim tabii.

Tenis oynardım

Sağlığıma ve beslenmeme dikkat ediyorum. Yürüyüş yapmayı çok seviyorum. Tempolu yürüyüş yapmaya gayret ediyorum fakat kolay olmuyor. Eskiden tenis oynardım.

Zevk de alarak oynardım. Çok yüklendiğim bir an sanırım biraz korktum ve bıraktım. Aslında tembellik de denilebilir. Tekrar başlamak istiyorum.

Kayakta iyiyim

Kışın kayak yapmayı çok seviyorum. Kayakta tabii ki yaşıma başıma uygun davranmak kaydıyla gayet iyiyimdir. Kayak yapmayı seviyorum. Yüzmek de çok sevdiğim ve sağlıklı bulduğum bir spor. Yaş ilerledikçe belli sporları dikkatli yapmaktan yanayım.

Haberin Devamı

Karadeniz barbunu

Yemeyi çok severim. Daha çok balıkçıyım. Karadeniz balığını, taze ve canlı balık olması kaydıyla çok severim. Karadeniz barbununu tek geçerim. Başka bir barbun yemem. Karadeniz mezgit ve kalkanı da öyle.

Yeni favorimiz THE MARKET

İstanbul’da balığı iyi yapan bir sürü yer var. Boğaz’da Baltalimanı’nda Angel Blue’da balık çok iyidir, burası sık gittiğim bir mekandır. Ette Günaydın çok başarılı.

Yeni favori mekanımız, Kuruçeşme’deki The Market. Cihan Kamer’in Huqqa’dan sonraki yeni mekanı gerçekten çok güzel.

Farklı görüşleri okurum

Kitap ve makale okumayı çok seviyorum. Eskiden çok okurdum şimdi daha çok ipad’den okuyorum. İyi makale okurum. Bir konuyla ilgili tek bir görüş okumam. Farklı açılardan bakanları da merak ederim ve mutlaka okurum. Değerlendirme yapmak için tek bakış yanlış yönlendirebilir.

İyi salata yaparım

Yemek yapmayı çok sevmiyorum. Mangal erkek işidir derler fakat ben hiç zevk almıyorum. Dumanı, üstümün başımın kokması hoşuma gitmiyor. İyi salata yaparım. Ancak evde hanım ve 4 kızım varken pek mutfağa girmem doğru olmasa gerek

Haberin Devamı

Karadayı ve İmirzalıoğlu

Karadayı dizisini izliyorum. Kenan İmirzalıoğlu’nu çok seviyorum. KİP’in de reklam yüzüydü, kendisini de tanıyınca daha çok sevdim. Bergüzar Korel de çok çok iyi. Esas dizinin yapımcısı Kerem Çitay çok başarılı. Muhteşem Yüzyıl dekor ve kostümleriyle harika, takip etmeye çalışıyorum.

Kulübümüz var

Ailemle sinemaya gitmeyi çok severim. Bir dost grubumuz var fırsat buldukça onlarla bir araya gelmeyi tercih ediyoruz. Tatillere birlikte çıktığımız oluyor. Hepsi de iş dünyasından arkadaşlar.

Bir de aynı dostlarla birlikte olduğumuz Kandilli Kulübümüz var. Onur Soysal’ın başkanlığında. Kulübümüz 3 ayda bir başarılı iş insanlarıyla toplantılar düzenliyor. Kimi zaman temalı toplantılar da oluyor.

Toscana vadisi şahane

En çok sevdiğim şehir İstanbul. Tartışmasız muhteşem bir şehir. Dünyada çok güzel yerler gördüm. Doğayı çok severim. Coğrafya olarak beni etkileyen yerler oldu. Örneğin, İtalya’da Toscana vadisine bayıldım. Gurme kültürü de inanılmaz o bölgede.

Haberin Devamı

(28.07.2013 tarihli Posta Karnaval ekinden alınmıştır.)