Rauf Tamer Hassas noktalar
HABERİ PAYLAŞ

Hassas noktalar

Öyle abarttık ki, artık bu kadarı Ekmeleddin Bey’e kötülüktür. “57 ülkeyi birden yönetmiş.” Bak bak bak. 57 ülkeyi, biz 57 dernek mi zannettik acaba? Bir futbol kulübünü yönetmek bile çok zorken, 57 kulüp nasıl yönetilir? Süpermen mi bu?

[[HAFTAYA]]

Kılıçdaroğlu’nun heyecanını anlıyorum. Erdal Bey’in vaktiyle Demirel’e duyduğu hayranlığı, şimdi Kılıçdaroğlu aynen Ekmeleddin Bey’e duyuyor. Ne güzel bir şey. Lakin ben zannettim ki Kılıçdaroğlu ve Bahçeli, ortak aday’ı açıkladıktan sonra, birlikte gidip Ekmel Bey’i ziyaret edecek ve bu mutlu birliktelik, bir nezaketle süslenecek. Ne gezer? Ekmel Bey ortada yok. Cumhuriyet Gazetesi, ağzından kerpetenle çekip bir laf almasaydı “hamama giren terler” dediğini bile işitemeyecektik.

Haberin Devamı

Bir nokta daha var. Çok yönlü bu bilim adamı’nın, sadece İslami kişiliğini öne çıkarmak, ona haksızlıktır. Tabii maksat CHP’yi vurmak: Nasıl olur da İslami kişiliği önde olan birini aday gösterir? Bütün mesele buysa, cevabı da var: - Nasıl olur da İslami kişiliği önde olan biri, CHP’nin adaylık önerisini kabul eder? Buyrun bakalım. Demagoji bitmez ki.

Fakat ne olursa olsun, şurası muhakkak: Türkiye iyice sağ’a kaydı. Hale bakın. Cumhurbaşkanlığı için iki aday yarışacak. İkisi de sağ kanada mensup. Ben seçmeni düşünüyorum. Sosyal Demokrat olup da sağdaki bir aday’a oy vermeye mecbur kalmak, ne tuhaf bir şey. Yazı-tura atıyorsun, paranın iki tarafı da tura. Baykal’a selam olsun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder