Magazin Haseki Sultan boşandı

Haseki Sultan boşandı

Paylaş
Haseki Sultan boşandı

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kanuni'nin ilk karısı Mahidevran karakterini canlandıran oyuncu Nur Aysan'ın kendisinden 15 yaş büyük eşi Kamil Murat Aysan'dan anlaşmalı olarak boşandığı ortaya çıktı

Nafaka ve tazminat talebinde bulunmayan ünlü oyuncu, eşinin izniyle 'Aysan' soyadını kullanmaya devam ediyor.

31 yaşındaki oyuncu Asiye Nur Aysan, 1,5 yıl evli kaldığı İşadamı eşi Kamil Murat Aysan ile 2010 yılının son günü yollarını ayırmış. 28 Aralık günü Eyüp 2. Aile Mahkemesi'ne başvuran çift, anlaşmalı olarak boşanmak istediklerini bildirerek, ruhen ve fikren anlaşmazlık içerisinde olduklarını, bu nedenle boşanmaya karar verdiklerini belirtti.

Çocukları bulunmayan çift, maddi ve manevi tazminat taleplerinin olmadığını bildiren hazırladıkları
protokolünü de mahkemeye sundu. Protokolde ayrıca Kamil Murat Aysan, boşanmadan sonra 'Aysan' soyadını kullanmak isteyen eşine soyadını kullanması için izin verdiğini bildirdi. Mahkeme yılbaşı günü ikilinin katıldığı duruşmayla çifti boşadı. Mahkeme kendi soyadı 'Fettahoğlu' olan oyuncunun 'Aysan' soyadını kullanmasına da karar verdi.

ONUN İÇİN İLK EŞİNDEN BOŞANMIŞTI

Bir borsa aracı kurumunun hissedarı olan İşadamı Kamil Murat Aysan, ilk eşi Belda Aysan'dan Asiye Nur Fettahoğlu ile yaşadığı aşk nedeniyle boşanmıştı.

İlk evliliğinden bir çocuğu olan Kamil Murat Aysan'ın ilk eşi mahkemeye verdiği boşanma dilekçesinde "Eşim Kamil Murat Aysan, 2004'te SKY Türk'teki İlkin Ündeş ile aşk yaşadı.

Bu ilişki ortaya çıkınca da kızı merkeze aldılar. Eşim, daha sonra onun yerine gelen Nur Fettahoğlu'yla birlikte olmaya başladı. Kuruçeşme'de onları sarmaş dolaş şekilde gördüm" demişti. Kamil Murat Aysan ilk eşinden boşandıktan sonra kendinden 16 yaş küçük Nur Aysan ile evlendi ancak bu evlilik de 1,5 yıl sonra sona erdi.

NUR AYSAN KİMDİR?

12 Kasım 1980'de Duisburg'da doğan Asiye Nur Aysan, Sky Türk'te borsa spikerliği yapmaya başladıktan sonra Haliç Üniversitesi'nde Moda Tasarımı bölümünü okumaya başladı.

Spikerlikten sonra 'Benden Baba Olmaz' dizisiyle oyunculuğa başlayan Aysan'ın Aşk-ı Memnu dizisindeki Peyker rolüyle parladı. 'Gönül Salıncağı' dizisinde rol alan Aysan, sinema filmleri Kurtlar Vadisi Filistin ve 'Gişe Memuru'nda da rol aldı. (Habertürk)

2

Haberin Devamı