Spor Hasan Kabze: Avrupa'ya gidebilirdik

Hasan Kabze: Avrupa'ya gidebilirdik

Paylaş
Hasan Kabze: Avrupa'ya gidebilirdik

Torku Konyasporlu tecrübeli futbolcu Hasan Kabze, "1-2 maç daha kazanmış olsaydık, Spor Toto Süper Lig'e yeni çıkan bir takım olarak önemli bir başarıya imza atıp, Konya'yı Avrupa kupalarında temsil etme hakkını yakalayabilirdik" dedi.

Kabze, yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlılarla yeniden anlaştığı için mutlu olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Konya’nın ileride gerçek anlamda spor şehri olmaya aday olduğunu belirten Kabze, "Başka takımlardan da teklifler olmasına rağmen Konya’da ve Torku Konyaspor’da kaldım. Yeşil-beyazlılar ile daha güzel ve önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Biz de oyuncular olarak elimizden geleni yaparak bu hedefe ulaşılmasında katkı sağlayacağız" diye konuştu.

Kabze, 2013-2014 sezonunun sıkıntılarla başlamasına rağmen ligin ikinci yarısında gösterdikleri performansın takdir edilecek bir başarı olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
"1-2 maç daha kazanmış olsaydık Spor Toto Süper Lig’e yeni çıkan bir takım olarak önemli bir başarıya imza atıp, Konya’yı Avrupa kupalarında temsil etme hakkını yakalayabilirdik. Lige yeni çıkan bir takım olarak öncelikli hedef olan yeni sezonda da mücadele etme hakkını kazanmamız ve ligde kalmamız bizim adımıza önemliydi. Yönetim kurulumuz önümüzdeki sezon Konya ve Torku Konyaspor ismini başarıyla temsil edecek bir takım oluşturmanın çabasını gösteriyor. Ben de bu takımın bir parçası olacak olmamdan dolayı şimdiden heyecanlıyım. İnşallah beklentilere cevap verip, güvenenleri mahcup etmeyiz. Takıma katkım konusunda söylenenler beni gerçekten mutlu ediyor. Baktığımda benim adıma da son derece verimli bir sezon oldu. "
Kabze, futbolun stadyumlarla, taraftarlarla ve oluşturulan atmosferle güzel olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Konya’da da stadyum anlamında önemli işlere imza atıldığını aktaran Kabze, maçları yeni stadyumda oynayacak olmalarının kendilerini heyecanlandırdığını dile getirdi.

AA

HASAN KABZE İSTATİSTİKLERİ