Dr. Haydar Dümen Harekete geçme zamanı
HABERİ PAYLAŞ

Harekete geçme zamanı

Haberin Devamı

Gençlere sürekli acele etmemelerini söylüyorum, zamanı gelince her şeyi yaşayacaklarını anlatıyorum. Ama bir de geç kalanlar var. Yaşı cinselliği yaşamak için uygun, ayakları yere basanların da artık harekete geçmesi gerekiyor. Çünkü ileride evlenecekler, sorun çıkmasın. Kadınınızı üzmeye hakkınız yok, yılları boşa harcamayın, harekete geçin

GÜNÜN SORULARI

Dur durak bilmiyoruz

Biz enerji bazında birbirini bulmuş bir çiftiz. Bizi bıraksalar 24 saat ilişkiye girebiliriz. Aramızda öyle bir enerji var ki bizi fırlatsa uzaya çıkarız. Acaba bu enerjinin temelinde ne var? Dur durak bilmiyoruz. RUMUZ: PATLAYANBOMBA



CEVAP
İyi ya değerli ve de sevgili okurlarım, karşılıklı bulmuşsunuz bir nimet, yatın kalkın halinize şükredin. Ancak mailinizi büyüteç altına aldığımda neler neler görüyorum. Önce nasıl bir enerji bu? Diyelim ki bioenerji. O zaman şansınız yaver gitsin, nazar değmesin diyelim. Enerjinin ikinci kaynağı hormonlar ise ve onlar horhor çeşmesi gibi akıyorsa, bereketli olsun deyip geçelim. Üçüncüsü enerji kaynağınız bildiğimiz elektrik enerjisiyse, kendinizi elektrikle işleyen bir makineye benzetiyorsanız bize göre onun da sakıncası yok. Yeter ki cereyanlar kesilmesin. Hepsi tamam da. Sizi uzaya fırlatmaya ne gerek var? Siz zaten fırlamışsınız. Orman, ada, dağ başı, araba, salon her yerde biriniz fiş, ötekiniz duyu, tak fişi bitir işi durumuna gelmişsiniz. Büyütecin altında bir köşede ‘Buna seks manisi’ derler diye not var. İşte şimdi başınıza yağan karı eritin. Geriye ne kaldı bakalım. Bu resmi büyüteçten alıp mikroskobun altına koyduğumuzda ise bir yangın alarmı görüyorum. Kerem’in ve Kerime’nin arpa tarlası yanıyor da farkında değilsiniz. Biz size kolay gelsin diyelim. Yine bize iş düşerse, yangın söndürmeye siz gelemezseniz biz gelelim.


Kızlık zarı spermleri önler mi?


Sevgilimin vajinasına yanlışlıkla boşaldım. Ama kızlık zarı yerinde duruyor. Acaba zar spermlerin rahme girişini engeller mi?



CEVAP
Deveye neden boynun eğri’ diye sormuşlar. “Nerem doğru ki” demiş. Değerli okurum, öyle bir soru patlattın ki benim de aklımı fikrimi darmaduman ettin. Şöyle ki: 1) Cinsel birleşme yapmasını biliyorsun. Ama zarın nerede olduğunu bilmiyorsun. İyi ki vajinanın yerini öğrenmişsin de bir sakatlık yapmamışsın. 2) Tohumlara sperm denildiğini öğrenmiş ama onların kalibresini öğrenmemişsin. Penisin girdiği yere, penisteki idrar deliğinden çıkan spermlerin girmeyeceğini nasıl düşünüyorsun? 3) Doğru yolu bulmuş, yanlışlıkla boşalmışsın. Bu nasıl bir yanlışlık? 4) Zarın görevini biliyorsun da esnek olduğunu neden bilmiyorsun? 5) Zarı, Merkez Bankası’nın çelik kapılarıyla karıştırıyor, onu kurşun geçirmez, donanımlı bir bekçi sanıyorsun. Bu cehaletine karşın bir kızı tavlamayı, ona ne diller dökmeyi, yalanlar sıralamayı, boş vaatleri daha anandan doğarken mi öğrendin ki kızı koynuna aldın? Ben ne diyeyim? Sözünü ettiğin spermler vajinada can çekişiyor. Biri yumurtayı bulmuşsa ve muradına ermişse, rapor da verdiyse bize sadece onaylamak kalır. Büyük ihtimalle kız gebe kalmadı. Gebeyse sonucuna katlan. Eğer değilse, kızın çevresinden hemen yaylan.

****

Kızlak zarım yırtıldı mı?

20 yaşında kızım. Sevgilimle ilişkiye giriyorduk. İlişkimiz bittikten sonra iç çamaşırımda kan gördüm. 1-2 gün geçmesine rağmen acı çekiyorum. Acaba kızlık zarım yırtılmış mıdır?



CEVAP


Sevgili okurum, kızlık zarı en azından zedelendi. Belki yırtıldı da. Ben şunu anlamıyorum. Bisikletten düştüm zarım yırtıldı. Kabız kaldım yırtıldı mı diye kuşkularınızı olmadık yerlere yayıyorsunuz. Ama “Penisin başı girdi kanama oldu kızlık zarım acaba yırtıldı mı?” derken benden yırtılmadı yanıtını bekliyorsunuz. Zar bu. Canı ister, dirençliyse yırtılır. Esnekse, canı istemezse yırtılmaz. Bunu böyle bilin.

Her gece rüyamda boşalıyorum

Cezaevinde yatıyorum. Her gün rüyada boşalıyorum. Bu hastalık mı ?



CEVAP

Değerli okurum, bunun için ilaçlar kullanılır ama bunu cezaevinde alamazsın. Birazcık kendini sıcak tut. Uyanabilirsen arada tuvalete git. Buna karşın
gene de o bildiğini okursa “Peki arkadaş senin dediğin olsun” de, aldırma. Çünkü doğanın düzeyinde öyle gerekli görülmüştür.

Bana bir taktik verin

23 yaşındayım. Kız arkadaşım ilişkiye girmek istiyor, korkuyor. Onu ikna demiyorum. Nasıl bir taktik önerirsiniz?



CEVAP

Değerli okurum, flörte, aşka sevgiye selam edip şapka çıkarıyoruz. Ama yasalarla onaylanmamış bir ilişkinin de taktiğini vererek sana çanak tutamam. Üzerine gitme be yavrum. Korkutma kızcağızı. Sabırlı ve yavaş ol. Ama diz çökerken vicdanını da dizlerinin altına koy.

Gebe mi mi?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Boşalmaya yakın kendimi çektim. Sevgilim yeni adet görmüştü. Kızda baş dönmesi ve mide bulantısı başladı. Acaba sevgilim hamile olabilir mi?



CEVAP


Sevgili okurum, umarım ve sanırım değil. Ama dikkat! Bu yaşta elinize bir çocuk almak felaket getirir. Bunun da acısını en çok çocuk çeker. Bizim insanlarımızda hâlâ prezervatif kullanma alışkanlığı yok. Önlem almadığınız sürece oranı düşük de olsa hep tehlike söz konusu. Kız psikolojik gebelik yaşıyor. Ama az da olsa gebelik ihtimali bulunuyor.

Önce yapıyor sonra iğreniyorum

17 yaşındayım. Haftada 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. Yapmadan önce istekli oluyorum ama orgazmdan sonra kendinden çok iğreniyorum. Neden böyle oluyor?



CEVAP


Değerli okurum, bu olay böyledir. Çünkü mastürbasyon doğal bir cinsel tatmin yolu değildir. Bir de bu konuda çok kötü şeyler söylenmiştir. Çoğu zaman iradeyi aştığındandır. Mastürbasyon sayın normal. Kendi dengelerini kur, gerisine karışma. Canın istiyorsa yap, istemiyorsa yapma.

Büyütücü kullansam...

34 yaşındayım. Cinsel organım 9 santim. Mutsuzluğumu size anlatmamam. Piyasada satılan büyütücü haplardan kullansam bir yararı olur mu?



CEVAP

Değerli okurum, ne haplar, ne vakumlar hiçbir şey penisi büyütmez. Herkese söylediğim gibi sana da söylüyorum. Kilon fazla ise erit. Kasık yağların varsa, onlar yok edilirse 2 santim daha ortaya çıkar. Ama 9 santim penisle evlilik de yürür, eşin orgazm da olur, mutlu da olursunuz.

Tatmin etmiyor

13 yaşındayım. Artık mastürbasyon yapmak beni tatmin etmiyor. Bir de penisimin boyu 11 santim, sizce yeterli mi?



CEVAP


Sevgili çocuk, mastürbasyon tatmin etmiyorsa ne yapmak istiyorsun? Kadın mı istiyorsun hem de bu yaşta? Hadi seni kucağına alacak birini buldun. Sana bir şeyler öğretti diyelim. Sonra o da seni tatmin etmezse ne yapacaksın? Hadi bakalım, seni yolmadan annenin yanına.

Zevk alamıyorum

17 yaşındayım. Birçok kızla birlikte oldum ama hiçbirinden zevk alamadım. Erkeklik zevklerim kaybolmak üzere, yardım edin.



CEVAP


Edeyim değerli yavrum. Biraz daha büyü. Bedenine ve ruhuna dinlenme fırsatı tanı. Bu arada çok olmamak koşuluyla mastürbasyon yap. Onu da azaltabilirsen
gece rüyaların devreye girer. Hadi 6 ay bekleyelim. Şunun şurasında ne var ki?

Az meni geliyor

41 yaşındayım, bekarım. Haftada bir kez mastürbasyon yapıyorum. Ama bir, iki damla meni geliyor. Bana zararı olur mu?



CEVAP


Değerli okurum, zaten sorun olmuş olacağı kadar. 25 yıldır mastürbasyon yapıyorsun. Organ ne desin bu işe? Senin gönlün olsun diye 1-2 damla, zor bela ürün çıkarıyor ortaya. Hadi geç kalma, hemen evlen. Mutlaka baba olmanı isterim. Onu da zamanı gelince araştırırız.

GÜNÜN SÖZÜ

Kadın asla mücevher değildir. Onunmücevheri ürettiği çocuklardır. Mücevherler ise kadınların sadece oyuncağıdır. H.D.

12

Sıradaki haber yükleniyor...
holder