Mehmet Coşkundeniz Hangi kadın tipisin?
HABERİ PAYLAŞ

Hangi kadın tipisin?

Haberin Devamı

PLAZA KADINI

Etek-ceket, ince çorap ve laptop çantaları ayrılmaz parçalarıdır. Cümlelerine İngilizce kelimeler sıkıştırırlar. Hafta boyunca, hafta sonu nereye gideceklerini konuşurlar. Uzun ilişki arasalar da maalesef kısa ilişkilerin öznesi olurlar.

KULÜP KADINI

Öğlen 2’ye kadar uyurlar. Telefon dedikodusu sonrası kuaför ve bakım zamanı gelir. Gece pahalı bir yerde yemek yenir, ardından kulübe gidilir. Yanlarında sürekli değişen erkek grupları olur. Uzun süreli sevgilileri yoktur. Çünkü kimse o tempoya dayanamaz.

ALIŞVERİŞ KADINI

Ünlü markaların poşetleriyle AVM’lerde gezerler. İndirim günlerini kaçırmazlar. Bazen bir arabaya doluşup uzak semtlerdeki outlet mağazala giderler. Çoğu evlidir, eşlerinin iyi bir işi vardır. Bekarlar da kendilerine bu standardı sağlayacak eş arar.

SOSYAL MEDYA KADINI

Çiçeği, böceği, yemeği, bebeği, gördükleri her şeyi fotoğraflayıp, bulundukları yeri etiketleyerek sosyal medyada paylaşırlar. Kendi seksi fotoğraflarını da unutmazlar. Sevgiliyi de internetten bulurlar ama hep hayal kırıklığı yaşarlar.

‘HAYAT BANA GÜZEL’ KADINI

Hiçbir şeyi takmayan, gezen, eğlenen, hayatı üç pula satmış bir havaları vardır. Konser, etkinlik ve partilerde bolca görülürler. Sosyal medyada erkeklere yönelik ‘atarlı’ yazıları vardır. Ama birini bulsalar, kulu kölesi olacak kadar yalnızlardır.

‘KİMSE BENİ HAK ETMİYOR’ KADINI

Kriterlerine uygun kimse yoktur. Zengin, başarılı, zeki, yakışıklı, eğitimli olsun derken sürekli yalnız kalırlar. İşin içinden de “Kimse beni hak etmiyor. Şu dünyada beni taşıyacak erkek bulamadım” diyerek çıkarlar.

SİYASET KADINI

Masada mutlaka siyaset konuşur, yüksek sesle tartışmayı severler. Birkaç kadehten sonra ya daha ateşli tartışırlar ya da içlerine kapanırlar. Aynı gruplarla dışarı çıkarlar. O grupta beğendikleri bir erkek mutlaka vardır ama politik tavırları yüzünden bunu açık etmekte zorlanırlar.

EVLİLİK KADINI

Anneleri tarafından “Ne yap et 25’inde evlen” mottosuyla yetiştirilmişlerdir. Hayatlarına giren her erkeğe potansiyel koca gözüyle bakarlar. İlişkinin birinci haftasından itibaren geleceğe dönük planlar yapmaya başlar ve sevgililerini kaçırırlar.

KENDİNİ AŞMIŞ KADIN

Eğitimli, kendini yetiştirmiş, bir erkeğe ihtiyacı olmadan yaşayabileceğini kanıtlamış, güzelliğin ruhta olduğunu özümsemiş kadınlardır. Klasik erkek oyunları onlara sökmez, bir erkeğe birden fazla şans vermez. Bu tür kadınları bulmak şans işidir. Çünkü çoğunun sevgilisi vardır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder