Mesut Yar Hangi çocuk benim?
HABERİ PAYLAŞ

Hangi çocuk benim?

Haberin Devamı

Kırlangıç Fırtınası’nda (FOX) Ülfet, dizinin başlangıcından beri ağabeyi Kudret’in yetiştirdiği Şahin ve Yusuf’tan hangisinin kendi oğlu olduğunu öğrenmeye çalışıyordu. O kadar çaba sonucunda Ülfet, bu gerçeğe tam ulaşmak üzereyken dizi final yaptı... Fazilet Hanım ve Kızları (Star TV) dizisinde ise Hazım Bey’in karşısına yıllar önce para karşılığında ona teslim ettiği oğlunu bulmak için geri dönen gizemli bir kadın çıktı. Pişman anne, Hazım’dan Sinan’ın mı yoksa Yağız’ın mı kendi oğlu olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Elbette Hazım Bey de bu konuda Kırlangıç Fırtınası’nın Kudret’i kadar acımasız. Ülfet’e kısmet olmayan bu gerçek Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde ortaya çıkan bu gizemli kadına kısmet olsa bari. Aynı acıları izlemekten de insanın içi acıyor vallahi!

Unutulmaz olabilecek mi?

Unutulmaz dizisinin esas adamı Serhan Yavaş uzun bir zamandır ortalıkta görünmüyordu. Oyunculuktan da çok haz etmediğini duyuyordum ama belli ki teklif cazip geldi... Atv’nin yeni dizisi Seni Kimler Aldı’da esas adam olarak yine karşımızda olacak. Bilmeyenler için role daha önce Yurdaer Okur’un düşünüldüğünü not düşelim. Okur kendi isteğiyle rolden vazgeçti. Hayırlısı... O değil de Serhan Yavaş’ın uğurlu bir ayağı vardır. Bakalım dizi Unutulmaz gibi unutulmazlar arasına girebilecek mi?

Fİ’Yİ Çİ’Yİ Pİ’Yİ kim yayınlayacak?

Şimdilik Puhu TV platformunda yayında olan ve her sahnesinde internet dünyasının özgürlüğünü buram buram hissettiğimiz Fi’nin ikinci üç bölümü de görücüye çıktı... İşin ilginç olan tarafı şu. Dizi aynı zamanda büyük kanallardan birine satılmış. Grubu düşünürsek kimin aldığı da sürpriz değil... Asıl mevzu bu bir hayli cüretkar dizi açık kanallardan birinde yayınlanınca kuşa dönecek mi yoksa aynı cüretle resmedilecek mi? Bu sorunun da yanıtının sürpriz olduğunu düşünmüyorum ya, yine de sormadan edemedim

Nasıl gözden kaçtı?

Soru Lütfiye Canbulut’tan gelmiş; “İşte Benim Stilim (TV8) isimli programı izlerken dikkatimi çeken bir şeyi söylemek istiyorum. Duygu Çevik’e jüri yorum yaparken üzerinde sarı bir etek var. Fakat yerine geçerken üzerinde siyah bir pantolon görünüyor. Bu duruma gerçekten şaşırdım. Bu nasıl gözden kaçar anlamıyorum?” (10 Nisan tarihli yayından bahsediliyor.)

BU DA BAYRAM DİLEĞİ!

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Bana göre değeri her geçen gün biraz daha yüceleşen bir gün. Çocuklara bayram armağan eden vicdan sadece bizde var. Kutlu ve mutlu olsun... Gelelim işin çocuk kısmına. Beyazıt Öztürk ve Alişan belli ki ana kuzusu iki kardeşimiz. Kendilerine her mikrofon uzandığında sorulan soru da baygınlık verici şekilde net; “Ne zaman evleneceksiniz?”... Geçen akşam Beyaz’ı damatlıkla filan görünce aklıma geldi ve bir bayram dileği tutuyorum. Dilerim önümüzdeki günlerde her ikisi de evlenir ve çocukluktan(!) kurtulurlar. Son yirmi yılın en çok sorulan sorusu da böylece miadını doldurmuş olur. Hadi bakalım!

Ver hafıza kaybını


Aşk ve Mavi (atv) dizisinde Mavi karakteri geçirdiği trafik kazası nedeniyle hafızasını kaybetti. Mavi, geçmişindeki herkesi hatırlıyor fakat Ali ile evlendiklerini hatırlamıyordu... Kendisini İstanbul’da yaşayan bekar bir kız olarak biliyordu. Ali de Mavi’ye kendini hatırlatmaya ve sevdirmeye çalıştı... Yine ve yeniden dizilerimizde aynı noktaya geliniyor. Kiraz Mevsimi (FOX) dizisinin Öykü’sü dahil olmak üzere kendi kocasını hatırlamayan Kalbimdeki Deniz (FOX) dizisinin Fikriye’sine kadar hep aynı hafıza kaybı hikayeleri... Yeni bir şey üretemeyen senaristler için en kolay kaçış yolu bu sanırım. Ancak bizde çok şükür hafıza yerinde olduğu için sormadan edemeyeceğiz; “Nereye kadar?”...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder