Yaşam Hangi cinsle aldatılmak daha zor?

Hangi cinsle aldatılmak daha zor?

Paylaş
Hangi cinsle aldatılmak daha zor?

Kadınlar, 'Eşiniz tarafından bir erkekle mi yoksa bir kadınla mı aldatılırsanız daha çok üzülürsünüz?' sorusunu yanıtladı

Bir erkekle mi yoksa bir kadınla mı aldatılmak daha acı?

Aldatılmak pek çok kişi için birinci dereceden ayrılık sebebi... Çocukları, cesaretsizlikleri, türlü mecburiyetleri, umursamazlıkları ya da enteresan fantezileri nedeniyle aldatılmayı sineye çekip, yola devam eden hemcinslerimiz içinse ne derlerse desinler ciddi bir travma nedeni...

Bilimsel araştırmalar dahi, her kadının bir gün bu travmayı yaşayacağını, erkek milletinin en güzelimizi bile aldatmadan duramadığını gösteriyor. Yakalamamak, bilmemek belki de en güzeli...

>> AYŞE ÖZYILMAZEL: BİR ERKEKLE ALDATILDIM

Peki ya aldatıldığımızı öğrenirsek? Ve üstelik müthiş bir sarışınla değil de, bir erkekle aldatıldıysak? Ayşe Özyılmazel'in 'bir erkekle aldatıldım' itirafı üzerine Habertürk gazetesinden Gülin YILDIRIMKAYA, konuyu farklı kadınlara sordu.

Bir erkekle mi yoksa bir kadınla mı aldatılmak daha üzücü?

İşte farklı yanıtlar....

‘Ben de erkekle aldatıldım, keşke fıstık gibi bir kadınla olsaydı...’

HT Magazin Yazarı ESİN ÖVET:

Ayşe'nin yaşadığını ben de yaşadım, ikisi aynı değil. Şimdi bu soruya birçok kadın, "Aldatma aldatmadır. Kadın ya da erkek fark etmez" diyecek. Ama ben onlar gibi kendimi kandırmayacağım. İkisi aynı değil. Benim de bir sürü gay arkadaşım var. Öpüşüyorlar, el ele tutuşuyorlar, sarılıyorlar. Her şey normal. Bir sorun yok. Hepsine sonsuz saygım var. Ama gerçekle yüz yüze gelince olaya öyle bakmıyorsunuz. Hele ki, bu bir dönem âşık olduğunuz, öpüştüğünüz, seviştiğiniz, aynı yatağı paylaştığınız kişiyse iş değişiyor. Benim de başımdan böyle bir tecrübe geçti ve olayı yaşadığınız zaman çok net ayırabiliyorsunuz. Ben şahsen sevgilimin beni memeleri olan, kum saati gibi bir vücuda sahip, fıstık gibi bir kadınla aldatmasını tercih ederim.

‘Kadın, bir erkekle aldatılmayı hastalık olarak yorumlar’

Yazar ESRA ELÖNÜ:



Erkeğin prostatlı bir kafaya sahip olduğunu biliyorum. Kelebeğin uçuşundan saksıların ayak bileğine kadar fetişlerini yoklayacak cinsel malzemeleri zihinlerinde taşıyan alet edevat grubunu erkeklerin temsil etmesi beni hiç şaşırtmıyor. Bugün cinselliğin ayarı bozuk muhatapları erkeklerin, eşlerini kendi cinsleriyle aldattığına şahit oluyoruz. Bu sakladığı hormonal sapkınlıklarını deneme yanılma yöntemiyle tatmin etmesidir ki kadın yanılır erkek dener.

Aldatmanın cinsiyeti tabii ki olmaz. Lakin kadın kendisine rakip gördüğü başka bir kadınla kıyaslanmak istemez dolayısıyla kendi cinsiyle aldatılmak bir kadını daha çok sarsar. Erkeğin karışık cinsel tavrını kadın hastalık olarak yorumlar ve aldatıldığı gerçeğini bu şekilde bastırır. Aptal kadın aldatıldığına hüngürdeyen kadındır çünkü muhatabının zaaf kuklası olduğundan habersizdir.

Neden? Hangi görüşte olursa olsun aşk erkeğin tek kullanımlık kulacıdır sonraki boşluğu fanteziler süsler. Din bile başka kadının ince hatlarını saatlerce izleyen ve peşine düşen İslamcı erkeğin nefsine kilit vuramamıştır. Mücahitlik kadını vitrinde görüp tebliğle avlayıp afiyetle sömürene kadardır. Bugün bazı başörtülü kadınların bile aksesuvar mücahideliğine soyunup eşlerini aldattığını şaşırmayarak izliyorum. Gerçekçi bir olayın sahici olmasına gerek yoktur aldatılmak da böyle bir şeydir. Her nefis ölümü tadacaksa her kadın da aldatılmayı bir kere yaşayacaktır.

Mübarek olsun…

‘Fıstık gibi kadını hazmedemem, yağız delikanlıyla aldatılmayı tercih ederim’

Hürriyet Gazetesi Aile Yazarı MEHTAP EREL:



Ben illa ki aldatılma haliyle karşı karşıya kalacaksam, bunun bir erkekle olmasını tercih edenlerdenim. En azından adam beni aldatmıştır ve ben o noktada "adamın meselesi kadınlarla değilmiş, bir erkeğin yiğit yağız delikanlı arayışını elbette ben karşılayamam" diyerek teselli bulabilirim. Her normal kadın gibi, boylu poslu fıstık gibi bir hatunun karşıma getirilip; "Sen değil o" denmesini hazmetmek zor olur ki zannediyorum o noktada da "zeki kadın istemiyor demek ki, istese benden vazgeçmezdi" diye çamura yatabilirim. Benim bu hususta durum tavrım bu olur.

‘Biseksüel mi, erkek mi diye doktor raporu mu istesek?’

HELİN AVŞAR:

Aldatılmak başlı başına çok kötü bir olay. Ama bir erkekle aldatılmak hiç düşünmediğim, başıma gelse ne yapacağımı hiç kestiremeyeceğim bir durum. Gerçekten Ayşe için üzüldüm, ne hissettiğini tahmin edemem ama insan kendini böyle bir durumda zor toparlar diye düşünüyorum. Kendisine ve karşısındakine olan güvenini yitirir. Böyle şeyleri çok sık duymaya başladım. Bu tarz bir durumla karşılaşmamak için artık doktor raporu isteyeceğiz herhalde, gay mi, biseksüel mi, erkek mi diye! Allah’tan evlendikten sonra böyle bir şey gelmemiş başına. Kocasını erkekle basan kadınlar var. Allah düşmanımın başına vermesin, tabii ki bir erkekle aldatılmak çok daha kötü.

HABERTÜRK

3

Haberin Devamı