Serhan Sokulgan Hande Yener'in VIP Room'u
HABERİ PAYLAŞ

Hande Yener'in VIP Room'u

Haberin Devamı

Hande'nin şarkıcılığı kadar gerçekten mekancılık konusunda da iyi olduğu kanaatine vardım.

Hande'nin Bodrum'da başlayan işletme serüveni, İstanbul'da da çok başarılı bir şekilde devam ediyor. Geçen hafta sonu Arnavutköy'deki mekana nihayet gidebildim. Söylenildiği gibi 3 kattan oluşan VIP Room, gerçekten çok sıcak 3 katlı bir köşk. Kendinizi evdeymiş gibi hissetmemeniz mümkün değil.

O gece Hande şarkılarını canlı söyledi. Mekana sadece görüntü için ismini verip 2 şarkı söyleyip kaçmıyor. Saatlerce bir konser havasında şarkılarını söylüyor. Ayrıca insanlarla tek tek ilgileniyor. Kimseyi kırmadan sohbet edip fotoğraf da çektiriyor. Nişanlısı Cem gerçekten çok kibar biri. O da insanlarla elinden geldiğince ilgilenip sohbet ediyor. Hande'nin her zaman yanında ve işlerini destekliyor. Sadece bu mekanla sınırlı kalmayacağını söyleyen Hande, yaz için yeni mekan sürprizlerinin de olacağını söyledi.

Hande Yenerin VIP Roomu

DENİZ SEKİ'NİN HAYALİ


Deniz Seki'nin dışarı çıkmasına 2 ay gibi bir süre kaldı. Daha çıkmadan birçok yorumlar yapılmaya başlandı bile. Herkes onun hakkında fikir yürütürken kim bilir onun içinde özgürlüğüyle ilgili ne fırtınalar kopuyor... Bu süreçte ailesinin dışında nişanlısının sadakati ve ona kavuşacak olması da Deniz'i ayakta tuttu. Her şerde bir hayır var durumu, ona içerideyken milyonlara ulaşacak ne muhteşem şarkılar yaptırdı belli değil. Deniz'in çıktıktan sonra Avrupa tatili yapacağı söylense de bence Deniz'in en büyük hayali, Hisar'da bir banka oturup demli bir çayla saatlerce boğazı izleyerek özgürlüğün tadını çıkarmak olacaktır.

Hande Yenerin VIP Roomu

AJDA'NIN SAHNE DURUMU


Geçen hafta çıkan "Ajda Pekkan sahnelere veda ediyor" haberi üstüne Ajda Pekkan sahnelere veda etmeyeceğini belirten bir basın bülteni yayınladı.

Aslında yıllardır bu haberler çıkar durur, hatta hemen sonrasında "Sahnelere geri döndü" başlıklarını çok görmüşlüğümüz vardır. Ajda Pekkan olmak üzere birçok büyük star için böyle haberler çok yapıldı.

Aslında Ajda'nın basın bültenini yayınlamasındaki amaç, orada haber üstüne haber olacak mayıs ayında çıkacak single'ı ve Temmuz ayında yayınlayacağı yeni albüm bilgisiydi. İşini her zaman titizlikle yapan Ajda Pekkan gibi dev bir isim keşke böyle bir bülten yayınlamak yerine duruma aldırış etmeden sayısız konserlerine devam edip cevabını bu şekilde verseydi.

Hande Yenerin VIP Roomu

REFERANDUMA SAYILI SAATLER KALA


Aylardır herkes gergin, herkesin kafasında soru işaretleri. Herkesin kendi görüşüne göre yapılan mitingler, çalışmalar derken oy kullanmamıza bir günden az bir süre kaldı. Bu referandum diğer seçimlere benzemeksizin hepimizin ülke olarak da yönünü belirleyecek. Benim en kızdığım, seçimi ne olursa olsun referandum çalışmalarında 'Evet'ci ya da 'Hayır'cı olarak ayırmaksızın görüşünü belli edenlere saldırıp çirkin laf söyleyenler ve provoke edenler. Maalesef bu görüntülerle aylardır karşılaşıyoruz. Millet olarak saygı ve üslup konusunda çok ama çok gerilerde olduğumuz gibi kimsenin görüşüne de tahammülümüz yok.

Bir de muhalefet olup yarın sandığa gitmeyecek olan çok kişi olacaktır kesin. Ne yapıp edip o sandığa gidin. Yaşadığımız bu belirsizlik sürecinde herkesin üstünde olan gerginlik insanların aile ve sosyal hayatlarına da yansıdı. Esnafı, yöneticisi, işçisi, sanatçısı ve daha birçok kişi yarın uzun bir bekleyişin sonucunda belki de çıkacak sonuca göre hayatına yön verecek.

Hande Yenerin VIP Roomu

SİZ SİZ OLUN


- Sandığa gitmeden kimliğinizi ve seçmen kağıdınızı kontrol edin.

-Oy kağıdı ile ilgili sosyal medyada gezen saçma sapan her şeye inanmayın.

- Oy kullandığınız alanda polemik çıkarmaya çalışanlara uymayın.

- Ev ve arkadaş ahalisinden pazar günü diye üşenip oy kullanmak istemeyenleri sürükleyerek sandığa götürün.

- Ailenizde oy kullanacak yaşlı biri varsa onu doğru yönlendirip şimdiden eksiksiz uygulamalı bilgi verin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder