Spor Hamit'le görüşmeye gittiler

Hamit'le görüşmeye gittiler

Paylaş
Hamit'le görüşmeye gittiler

İspanya'da Flores'le görüşen Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ardından Münih'e geçerek Hamit ve menajeriyle bir araya gelecek

Beşiktaş'ın iş bitirici iki yöneticisi Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, transfer çalışmaları için ülke ülke geziyor.

İspanya'da Flores ile görüşen ikili, 46 yaşındaki teknik direktör ile senelik 2.5 milyon Euro'ya prensip anlaşmasına vardı.

Adalı ve Zülfikaroğlu, görüşmenin ardından vakit kaybetmeden operasyonun ikinci ayağı için Almanya'ya geçti. Siyah-beyazlılar Münih'te, Hamit Altıntop menajeri Reza Fezali ile bir araya gelecek.

PEDRO GEROMEL DE LİSTEDE

Milli futbolcunun Türkiye'ye sıcak bakmadığını açıklamasına rağmen, Avrupa kupalarında büyük hedefler peşinde olduklarını belirterek Hamit'i ikna etmek isteyen siyah-beyazlıların, yıldız oyuncuyla prensip anlaşmasına varmaları bekleniyor.

Beşiktaş yönetiminin, Hamit'e, açık çek teklif edecekleri belirtildi. Adalı ve Zülfikaroğlu, bu görüşmenin ardından menajer Jorge Mendes'in önerdiği Pedro Geromel için Köln yönetimiyle masaya oturacak.

Haberin Devamı