Spor Halkbank, Viyana'ya gururla gidiyor

Halkbank, Viyana'ya gururla gidiyor

Paylaş
Halkbank, Viyana'ya gururla gidiyor

Halkbank Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, 27-28 Haziran'da Avusturya'nın başkenti Viyana'da gerçekleştirilecek Avrupa Voleybol Federasyonu (CEV) Şampiyonlar Ligi galası, kura çekimi ve seminerine gururla katılacaklarını bildirdi.

Başkan Süleymanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, geçen sezon elde ettikleri sportif başarılara CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final organizasyonunu da eklediklerini belirtti.

Haberin Devamı

Ankara’da düzenlenen Dörtlü Final’in CEV yönetimi tarafından takdir gördüğünü vurgulayan Süleymanoğlu, "Yaptığımız işlerin ders materyali olarak kullanılması için izin istenmişti. Bundan sonraki Dörtlü Final organizasyonlarına ışık tutacağımız, imza atacağımız için de ayrıca gururluyuz. Viyana’daki toplantıda sezonu üç kupayla kapatan bir takım olarak yer alacağız" ifadelerini kullandı.
Yeni takım oluşturma çalışmalarının da sürdüğüne değinen Süleymanoğlu, şunları kaydetti:
"Yeni sezona yeni bir takımla gireceğiz. Bu sözlerimizden takımın tamamen değişeceği anlamı çıkmasın. İşin doğası gereği takımdan ayrılanlar olacağı gibi, kadromuza yeni yüzler de katılacaktır. Yaptığımız yapılanma planı dahilinde sağlam adımlar atıyoruz."

Haberin Devamı

AA