Spor Halkbank çıtayı yükseltti

Halkbank çıtayı yükseltti

Paylaş
Halkbank çıtayı yükseltti

Halkbank Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, voleybolda gelecek sezon için çıtayı yükselttiklerini bildirdi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, 2013-2014 ve gelecek sezonu değerlendiren Süleymanoğlu, kulübün hedefinin her zaman en yukarı olduğunu ifade etti. Gelecek sezon hazırlıklarının sürdüğünü belirten Süleymanoğlu, "Geçtiğimiz sezondan memnun kaldık. Üç kupa kazandık, Şampiyonlar Ligi’ni ikinci olarak bitirdik. Hep ilkleri yaşadık ve yaşattık" dedi.

Haberin Devamı

"Hem ülke sınırları içinde hem de yurt dışında Türkiye’nin gururu olduklarını" ifade eden Süleymanoğlu, başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Halk Bankası Yönetim Kurulu ve spor kamuoyuna teşekkür etti.

Süleymanoğlu, geçen sezonla gurur duyduklarını, kulübün elde ettiği derecelerin tarihte önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
"Bizim için bütün bunlar geride kaldı. Aklımız orada kalırsa, bu seneyi kaybederiz. Şu anda sıfır noktasındayız. Yeni sezonda çıtayı yükselttik. Zirvede kalmanın, zirveye çıkmaktan daha zor olduğunun bilincindeyiz. Bu şuurla analitik düşünüyor ve planlamamızı ona göre yapıyoruz. Hiçkimse merak etmesin. Halkbank’a layık bir takım oluşturuyoruz. Geçen seneden gidenler olduğu gibi kalanlar da var. Ayrıca yeni transferler de yapacağız. Bunları zamanı geldiğinde kamuoyuyla paylaşacağız."

Haberin Devamı

(AA)