Magazin Halit Altan ifadesinde neler söyledi?

Halit Altan ifadesinde neler söyledi?

Paylaş
Halit Altan ifadesinde neler söyledi?

Sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın öldüğü dairenin sahibi Kerem Halit Altan, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı

Caddebostan Tanzimat Sokak’taki daireden Defne Joy Foster’ın cesedinin çıkarılmasının ardından, ölü bulunduğu 3 katlı apartmanın çatı katındaki dairede oturan Kerem Halit Altan, polis nezaretinde Göztepe Polis Merkezine götürüldü.

Burada ifadesi alınan Altan, daha sonra serbest bırakıldı. Polis merkezine gelen Altan’ın 2 avukatI da, müvekkillerinin ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını belirttiler.

Bu arada, Defne Joy Foster’ın Kerem Halit Altan ve 2 arkadaşıyla dün gece Taksim’de bir barda eğlendikleri, daha sonra Altan ile Caddebostan’daki daireye geldiği belirtildi. Altan’ın burada rahatsızlanan ve burnundan kan gelen Foster için dışarı çıkarak, yakındaki bir klinikte doktor aradığı ancak bulamadığı, daireye geri döndüğünde de Foster’ı baygın halde bulduğu öğrenildi.

Bunun üzerine Altan’ın ambulans çağırdığı, gelen sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu ise Foster’ın öldüğünün anlaşıldığı bildirildi.

ANNESİ YIKILDI

Defne Joy Foster'ın, Bodrum'un Turgutreis beldesinde yaşayan annesi Hatice Foster, acı haberi alır almaz İstanbul'a gitti.

Foster'ın ani ölümü Bodrum ve Turgutreis'teki dostlarını şoke etti. Yaz aylarında annesi Hatice Foster'ın Turgutreis'teki evine gelerek kalan ve her yıl düzenlenen köpek güzellik yarışmasında sunuculuk yapan Defne Joy Foster'ın dostları acı haberle kahroldu.

Acılı anne Hatice Foster'ın da Turgutreis At Çiftliği eğitmenlerinden görevli Yüksel Çağrı'yı yanına alarak uçakla İstanbul'a gittiği öğrenildi.

CENAZESİ EVDEN BÖYLE ÇIKARILDI

FOSTER'IN 'YOK BÖYLE DANS'TAN KARELERİ

DEFNE İLE OĞLUNUN FOTOĞRAFLARI!

2

Haberin Devamı