Gündem Haliç'te 'gizli buzlanma' kazası

Haliç'te 'gizli buzlanma' kazası

Paylaş
Haliç'te 'gizli buzlanma' kazası

Haliç Köprüsü üzerinde gizli buzlanma nedeniyle 8 otomobil birbirine girdi

Haliç Köprüsü üzerinde gizli buzlanma nedeniyle aralarında gazetecileri taşıyan bir aracın da bulunduğu 8 otomobil birbirine girdi. Kazada, 3 kişi hafif yaralandı.

Haberin Devamı

İstanbul'da sıcaklığın eksi 1 dereceyi gösterdiği saat 04.30 sıralarında Haliç Köprüsü Okmeydanı yönünde gizli buzlanma nedeniyle 8 otomobil birbirine girdi. Elektronik trafik uyarı tabelalarındaki buzlanma uyarılarını dikkate almayan sürücüler nedeniyle meydana gelen zincirleme kazada, 3 kişi hafif yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri yeni kaza ihtimaline karşı yolu trafiğe kapattı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Trafiğe kapanan yol araçların çekilmesi ve belediye ekiplerinin kum dökmesinin ardından tekrar ulaşıma açıldı.

Haberin Devamı

GAZETECİLER DE KAZAYA KARIŞTI

Kazayı görüntülemek için Haliç Köprüsü'nü gelen DHA ekibi de kaza kurbanı oldu. Polisin uyarı levhası ve meydana gelen kazaları görmeyen bazı araçlar da gazetecilerin aracına çarparak durabildi. Gazetecilerin bulunmadığı araçta ve çarpan araçlarda maddi hasar meydana geldi.

KAZA ANLARI GÖRÜNTÜLENDİ

Köprüde meydana gelen kazaları fark edemeyen bazı sürücülerin kaza anları kameralar tarafından kaydedildi. Can kaybının yaşanmadığı kazalarda otomobiller bariyerlere çarparak durabildi.

DHA