Spor Hakan Arıkan şampiyonluğa inanıyor

Hakan Arıkan şampiyonluğa inanıyor

Paylaş
Hakan Arıkan şampiyonluğa inanıyor

Sol el bileğindeki kırık yüzünden uzun süredir Beşiktaş'tan ayrı kalan Hakan Arıkan, bu sezon da şampiyon olacaklarını inandığını söyledi

Beşiktaş'ın 7 Kasım tarihinde Süper Lig'in 12. haftasında oynadığı ve 2-0 kazandığı Trabzonspor maçında ortaya koyduğu performans ile beğeni toplayan Hakan Arıkan,13 Kasım'da yapılan antrenmanda sakatlanmıştı.

Beşiktaş'a transfer olduğu günden bu yana Siyah Beyazlı takımdaki en iyi günlerini yaşarken geçirdiği sakatlığı talihsizlik olarak değerlendiren Hakan, sezonun ikinci yarısında sahalara dönebileceğini söyledi.

Sol el bileğimde kısmi kırıklar olduğunu söyleyen Hakan, "Şu anda tedavimin son aşamasına geldik, ama hâlâ tam olarak iyileştim diyemem. En yakın zamanda da tamamen iyi duruma geleceğimi umuyorum.

Ancak sezonun ilk yarısını artık kapattım diyebilirim. İlk yarının son iki maçında oynamak istiyordum, ama olmadı. Ligin ikinci yarısında yeniden formamı giyebilecek duruma geleceğim. Sonuçta futbol bu ve böyle talihsizlikler olur. Uzun bir süredir oynayamıyorum ve bu dönem gerçekten çok zor geçiyor. Allah hiç bir futbolcuya sakatlık vermesin" diye konuştu

"SEZON SONU NEREDE OLACAĞIMIZ ÖNEMLİ"

Hakan, Beşiktaş'ın bu sezon ortaya koyduğu inişli çıkışlı performansı kendileri açısından sorun yaratmadığını söyledi. Genç kaleci, sezonun ilk yarısını değil, ikinci yarısını lider kapatmak istediklerini belirtti. Hakan şöyle konuştu: "Sezon başından bu yana takım içerisinde sıkıntılı bir dönem yaşamadık. Sadece talihsiz maçlar oynadık.

Üst üste 8 maç galip geldik. Daha sonra 2 beraberlik aldık, ama bunlar bizim için sorun yaratacak durumlar değil. Önümüzde şimdi Bursaspor ve Türkiye Kupası maçı var. İkisini de kazanıp, ilk yarıyı en iyi şekilde kapatacağımıza inanıyorum. Ben sezonun ikinci yarısının da ilk yarıdan çok daha farklı olacağına inanıyorum.

"BU YIL DA ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Geçen sene de biraz bocalama yaşamıştık, ama ikinci yarı çok iyi performans sergileyip şampiyon olduk. Bu sene de olacağımıza inanıyorum. Ayrıca devre arasını lider kapatmamızın bir anlamı yok. Sezon sonunu lider kapatıp şampiyon olmak istiyoruz."

Övünç ÖZDEM/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı