Faik Gürses Hak eden...
HABERİ PAYLAŞ

Hak eden...

Teofilo’nun maçın başında kaçırdığı daha doğrusu Hakan Arıkan’ın kurtardığı pozisyon Trabzonspor’un 3 puanı alacağının işaretiydi. Bu pozisyonun ardındaki gerçek ise Şenol Güneş’in teknik direktörlüğünün arkasındaki incelikti. Önde basan Schuster’in Beşiktaş’ına her anlamda baskı uygulayıp muhtemel kontrataklarda bile 6’lı bir Trabzon ordusu kuran Şenol Güneş maçı kazanırken teknik direktörlük dersini de ayan beyan ortaya koydu.

[[HAFTAYA]]

Schuster aciz mi kaldı? Hayır. Ama Schuster’in Quaresma’nın yokluğunda güvendiği Holosko’nun silik oluşu hesapları biraz bozdu. Schuster’in sonradan Nobre’yi Bobo ile çiftlemesi, Beşiktaş adına her türlü araştırmayı yapması golü getirmedi. Beşiktaş pozisyon kaçırmadı mı? Kaçırdı. Tabata’nın son haftalardaki yükselen grafiği belki son dakikalarda golle taçlanacaktı ama Şenol Güneş gibi bir başka ince ayak Ceyhun Beşiktaş’ın Trabzon’dan puan kapmasına engel oldu. Maçın üç ince noktası var.

Haberin Devamı

1- Mustafa Yumlu’nun golünde Ernst kafasına basılarak yerle bir ediliyor. Açık faul. 2- Tabata’nın şutunda tıpkı geçen yıl olduğu gibi Egemen koluyla topu öldürüyor. (Bu pozisyonda Türk hakemlerinin standardı yok. Ya penaltı veriyor ya da oyunu devam ettiriyor) 3- Trabzonspor’un golünden önce Burak, Ernst’in sağ ayağına kendi ayağını takıyor. Pozisyonda asla faul yok. Ancak bunlar Trabzonspor’un galibiyetine gölge düşerecek faktörler değil. Bordomavililer maçı isteyerek kazandı. Hakan Arıkan’ın sihirli ellerinin içerisinde tuttuğu pozisyonları sayarsak Beşiktaş mağlubiyete çok üzülmesin. Çünkü Trabzon hak etti. Son dakikada Tabata’nın frikiğinde barajın Beşiktaşlı futbolcunun burnunun dibine kadar gelmesine Kuddusi Müftüoğlu nasıl izin verdi anlayamadım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder