Spor Hagi'nin gözü Misimoviç'te

Hagi'nin gözü Misimoviç'te

Paylaş
Hagi'nin gözü Misimoviç'te

Hagi'nin gözü Misimoviç'te

Bu sezon beklentileri karşılayamayan Pino ve Elano'yu kendine getiren Hagi, şimdi gözünü Misimoviç'e dikti. Rumen teknik adam, hafta boyunca Bosnalı yıldızla özel olarak ilgilenecek.
Galatasaray'ın bu sezonki yabancı transferleri, performanslarıyla tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşatmıştı. Ancak yaşanan teknik direktör değişiminin ardından bu durum değişmeye başladı. Fenerbahçederbisinde Pino ve Elano'nun ortaya koyduğu performans ayakta alkışlanırken, birçok kişi "Bu oyunculara ne oldu böyle" yorumları yaptı. Hagi'nin ve Tugay Kerimoğlu'nun motivasyonunun, bu değişimde önemli bir payı vardı. Rumen teknik adam, maçtan sonra yaptığı açıklamada Elano'nun ilerleyen haftalarda çok daha iyi oynayacağını belirtti. Ancak Hagi'nin asıl hedefi, Misimoviç...

Haberin Devamı

'Herkes onu konuşacak'

Genç çalıştırıcı, derbide eskiye göre daha iyi oynasa da hala beklentileri karşılayamayan Misimoviç'le bundan sonra daha yakından ilgilenecek. Antalyaspor maçında Bosnalı yıldıza yine ilk 11'de şans vermeyi planlayan Hagi'nin, Misimoviç için "Kalitesi tartışılmayacak bir oyuncu. Uyum sorunu yaşıyor. Ancak yakında herkes onu konuşacak" dediği öğrenilirken, yardımcısı Tugay Kerimoğlu'ndan da bu konuda yardım istediği belirtildi.