Yaşam Haftada en az bir kez cinsel ilişkiye giren kadınlar…

Haftada en az bir kez cinsel ilişkiye giren kadınlar…

Paylaş
Haftada en az bir kez cinsel ilişkiye giren kadınlar…

Son yapılan bir araştırmaya göre haftada en az bir kez cinsel ilişkiye giren kadınlar, diğer kadınlara oranla…

Cinsel ilişkilerinin gidişatı konusunda ne kadın ne erkek tarafından pek fazla bilgiye sahip olamazsınız. Bunun nedeni konu cinsellik olunca çoğu kişinin konuşmaktan çekindiği…

Kimine göre haftada en az iki kez cinsel ilişkiye girmek normalken haftada sadece 1 kez ilişkiye girenler bunun ne kadar doğru olduğunu sorguluyor.
Halbuki California Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırma, haftada en az bir kez seks yapan kadınların daha geç yaşlandığını ortaya koydu.

Psikoendokrinoloji dergisinde yayınlanan araştırmaya göre; cinsel olarak aktif kadınların telomer uzunlukları artıyor. İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre; telomerlerin uzunluğu ise geç yaşlanma, daha uzun hayat ve genel sağlık durumunun daha iyi olmasıyla bağlantılı…

Uzun soluklu ilişki yaşayan 129 anneyle yapılan araştırma, partner desteği ya da çatışma, genel ilişki tatmini ve stresin yanı sıra fiziksel temas konularını masaya yatırdı. Katılımcılardan telomer uzunluğunun tespiti için kan örnekleri alındı ve araştırma bir hafta sürdü.

Araştırmanın başyazarı Tomas Cabeza de Baca, “Zamanla kısalaşan telomerler kronik dejeneratif hastalıklara ve erken ölümlere yol açabiliyor” dedi.
Evdeki fırının ilk günkü kadar temiz ve yeni olmasını sağlamak sandığınızdan daha kolay! Tek yapmanız gereken bu 3 malzemeyi bir araya getirmek:

Haberin Devamı