Kültür - Sanat Hafta sonunuz için harika bir etkinlik
Paylaş
Hafta sonunuz için harika bir etkinlik

Gastro Ajans bünyesinde bulunan Yine İyi Yedik etkinliklerine başlıyor. İlk etkinlik 29-30 Temmuz'da!

29-30 Temmuz tarihlerinde Sheraton Ataköy Bahçesinde ‘Yine İyi Yedik Ataköy’ adıyla Raw, Glutensiz, Organik, İyi Tarım, Fit ürünler sunan firmaların katılımı ile gerçekleşecek etkinlikte gün boyu açık alan, rahat oturum alanları, keyfin yanı sıra sağlıklı tadımlar, alışveriş ve söyleşiler sizleri bekliyor. Çocukları da unutmadan, Zenerji sponsorluğunda çocuklara özel bir alan sunarak aile boyu etkinliğe davet ediyor. Etkinlikte Lezzet Deneyimi, Güzel Ada Gıda, Babamın Bahçesi, Erten Tarım, Granola Mranola, Taze Mutfak, Harminna, Erten Tarım, Mamabüs, Kutu Bahane gibi firmaların yanı sıra Glutensiz Hayat Derneği ve Çölyakla Yaşam Derneği de yer alacak.

Diyetisyen EMRE UZUN’un 30 Temmuz 2017 tarihinde saat 15:00 da yapacağı ‘Raw Food Nedir ve Sağlığımızla İlişkisi başlıklı konuşmanın yanı sıra, 2 gün boyunca ‘Detoks Nedir? Neden Detoks Yapmalıyız? Detoks Yapmanın Faydaları Nelerdir? İyi Tarım Uygulamaları ve Doğal Gıdanın Üreticiden Tüketiciye Ulaştılrılma Süreçleri, Süper Gıdalar gibi farklı konuşma başlıkları konuşalacak.

Hafta sonunuz için harika bir etkinlik

Sheraton Hotel kendi bünyesinde barbekü ve içecek satışı sunarak tüm günün keyfine keyif ve lezzetine lezzet katacak. Gündüz saatlerinde yapılacak etkinliğin, dileyenler için 29 Temmuz Cumartesi akşamı 19:00 saatlerinde başlayacak Mey Türk’de sunulacak yemek organizasyonuna da katılabilirsiniz.

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için Facebook sayfasına bakabilirsiniz.

29 Temmuz 10:00-18:30, 30 Temmuz 11:00-19:30 tarih ve saat aralığında açık olacak alana tek biletle istediğiniz kadar giriş yapabilirsiniz.

Kapıda Satılacak Bilet Fiyatları;
Bilet : 40 TL. (Bu seçeneği seçtiğiniz de ödedeğiniz 40TL. bedeli istediğiniz stant harcamanız için kullanabilirsiniz)

1 Aile (2 Yetişkin+1Çocuk) : 60 TL. (Bu seçeneği seçtiğiniz de ödediğiniz bedelin 40 TL. kısmını istediğiniz stant harcamanız için kullanabilirsiniz)

*0-6 Yaş Ücretsiz

Fırsat Satışları için buraya veya buraya tıklayabilirsiniz.

Haberin Devamı