Magazin 'Hadise neler yaşamış, anlayacaklar'

'Hadise neler yaşamış, anlayacaklar'

Paylaş
'Hadise neler yaşamış, anlayacaklar'

Güzel şarkıcı yeni albümünde geçirdiği zor günleri anlatacak

Önümüzdeki günlerde çıkaracağı yeni albümün hazırlıklarına devam eden Hadise; İstanbul Fashion Week'in ilk gününde düzenlenen karma defileyi izledi. Hadise, kız kardeşi Derya Açıkgöz'le takip ettiği defilenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

ÇOK BAŞARILI

Sabah'ın haberine göre özellikle Niyazi Erdoğan'ın 'dolmuş' temalı koleksiyonunu ve defile sırasında çalan Orhan Gencebay'ın 'Batsın Bu Dünya' şarkısının remiksini çok beğendiğini söyleyen güzel şarkıcı, şöyle konuştu: "Bıyıklı mankenler ve çalan müzik çok ilginç ve çok başarılı olmuş." Şarkılarında hiç kimseye gönderme yapmadığını söyleyen Hadise, yeni albümünü şöyle anlattı: "Tüm şarkılar, hislerime ve yaşadıklarıma göre yazıldı. Şarkıları dinleyince insanlar Hadise neler yaşamış, nelere üzülmüş, nelere sevinmiş; çok iyi anlayacaklar. Ayrıca hayatımın şarkılarını bir dönem birisi yazdı diye bir şey yok."

BEN ALDIM!
Ünlü şarkıcı, "Sevgililer Günü'nde ne yapacaksınız?" sorusuna, "Ailemle yemek yiyeceğim" yanıtını verdi. Hadise, parmağındaki yüzükler içinse, "O taşları ben aldım, yanlış anlaşılmasın" dedi.

Haberin Devamı