Magazin Hadise gümbür gümbür geliyor

Hadise gümbür gümbür geliyor

Paylaş
Hadise gümbür gümbür geliyor

Hadise gümbür gümbür geliyor

Ne yalan söyleyeyim Hadise beni şaşırttı. Yansıtıldığı gibi aldatılan, ağlayan ve üzülen bir Hadise bekliyordum. Bu sebeptendir ki, mevzuya direkt girip, "Şarkılarla eski aşkına mesaj veren ünlü isimlerden mi olacaksın?" dedim, Hadise, "Ben hiç konuşmadım" dedi. Ve "Aşk Kaç Beden Giyer" albümünü dinlerken malum şarkı 'Burjuva' ile start aldık. Hemen sordum Hadiseye "Burjuva, Sinan mı dedim?" o da bana "Hayır" dedi.

Haberin Devamı

Ama bu soruyu daha çok duyacağı kesin. Sonra, "Mesajımı almıştır O'yu dinlerken" deyince "Sipariş mi bu şarkılar?" dedim ama Hadise, "Benim için bitmiş bitmiştir. Geriye dönüp bakmam. Denk geldi.

Şarkıların yazarı ben değilim ve çok önce yazılmışlar" dedi. "Tamam ona da eyvallah ama senin albümden bir gün sonra Sinan Akçıl'ın albümü çıkıyor, hep karşılaştırılacaksınız" dedim. Bana, "Olabilir, bir sürü insanın albümü çıkıyor" dedi.

Yani işin özü Hadise kısa sürede çok yol kat etmiş. Durmamış çalışmış kendisini geliştirmiş, aksanını çok düzeltmiş. Ne kadar sıkıştırsam da demoralize olmadı. Hele Gülşen'in sözlerini yazdığı "Supermen"e bir klip çekmiş ki, sormayın.

Yarın ekranlarda olacak. Evet resimler ve klip görüntüleri Beyonce'yi andırıyor ama bir ara tökezlediği yolda yeniden koşmaya karar veren Hadise'yi desteklemek gerektiğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

(Esin Övet/Habertürk)