Spor Hacettepe 2 yıl daha Kaplan'a emanet

Hacettepe 2 yıl daha Kaplan'a emanet

Paylaş
Hacettepe 2 yıl daha Kaplan'a emanet

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta play-off mücadelesini başarıyla tamamlayarak Spor Toto 2. Lig'e yükselen Hacettepe Spor, 2 yıl daha teknik direktör Mustafa Kaplan'a emanet edildi.

Hacettepe Spor Genel Menajeri Seçkin Topçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada teknik direktörleri Mustafa Kaplan ile 2 yıl daha devam etmeye karar verdiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Geride kalan sezonda gerek yönetim, gerek teknik kadro gerek futbolcular olarak "tam bir takım" gibi çalıştıklarını ve başarıya ulaştıklarını kaydeden Topçu, "Hedefimiz bu başarıyı sürdürmek ve PTT 1. Lig’e çıkmak" dedi.

PTT 1. Lig’e çıkma hedefleri doğrultunda da ilk transferi yaptıkları yaptıklarını dile getiren Seçkin Topçu, şöyle devam etti:
"Hocamız Mustafa Kaplan ile 2 yıl daha çalışma kararı aldık ve sözleşme imzaladık. Kulübümüze ve kendisine hayırlı olsun. Hocamız, genç futbolcularla çalıymayı seven azimle bir futbol adamı. Çalışkanlığıyla kulübümüzü daha yukarı taşıyacağına inanıyorum."

"Babamızı kıramadık"

Teknik direktör Mustafa Kaplan da "Başkan İlhan Cavcav, bırakmadı, ’bize uzun vadedede lazımsın’ dedi. Maddi manevi mutlu etti. Biz de babamızı kıramadık" diye konuştu.

Haberin Devamı

Genç bir kadro oluşturduğunu ve ekibine çok güvendiğini ifade eden Kaplan, hedeflerinin olduğunu, bu doğrultuda da çalışmaya devam edeceğini kaydederek, "Hacettepe Spor gelecek sezon da ipi göğüsleyecek ve PTT 1. Lig hedefini yakalayacak" dedi.

AA

MUSTAFA KAPLAN İSTATİSİKLERİ