Faik Gürses Güzellikler maçı
HABERİ PAYLAŞ

Güzellikler maçı

Haberin Devamı

Gaziantepspor’un adeta bir yıldırım düşmesi ile iniltili maça girişi Beşiktaş’ı 5. dakikada darmadağın etti. Öyle bir geldiler ki Beşiktaş’ın kalesine ilk 20 dakikada birkaç gol atıyorum mesajını da birlikte verdiler. İşte o anda kırılma noktası Almeida’nın Yalçın’ı itmesi ile gelen pozisyonda hakem Kuddusi Müftüoğlu penaltıyı üflese oyun 2-0 olacaktı ki karşılaşmanın geri kalan bölümündeki seyri ne olurdu, onu hiç Beşiktaşlılar’a sormayalım. Ama oyunun bütün diliminde Q7 çetesine adeta nazire yapan Olcan attığı iki müthiş golle hem maça damgasını vurdu hem de menajerine “Ben Türkiye’de fazlayım” mesajını gönderdi.

Olcan ikinci Gaziantepspor golünü attığı zaman ben kendimi jüpiter’de hissettim. Nedeni açık... O füzeye binseniz ancak uzaya gidersiniz. Rüştü’nün o ana kadar kurtardığı Gaziantepspor pozisyonları ise Beşiktaş’ın oyunda kalmasını sağlayan nedenlerdi. Fakat Olcan’ın güzelliği kadar ikinci bir Beşiktaş golü izledik. Bence oyunun en iyilerinden İsmail Köybaşı’nın Quaresma ile alışverişe gidişi hesabı Almedia’nın görüşü faturanın Beşiktaş’ın lehine kesilmesini sağladı.

Fernandes’i de bu maçta yabana atmayalım. Çok güzel hareketler izledik. Beşiktaş finalde, Gaziantepspor ise ligde dördüncülük gözlüyor. Gaziantepspor’un sürekli oyunda kalışı, Beşiktaş’ın karşılama komitesi Necip’in her dakika büyüyüşü Başiktaş’a final kapısını aralayan diğer faktörlerdi. İyi ki ilk maç 3-0 bitmiş, yoksa rövanşta Beşiktaş’ın başına çok iş açılırdı. Bravo Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas’a...

2

Sıradaki haber yükleniyor...
holder