Mine Ayman Güzel haberler yeni sorumluluklar
HABERİ PAYLAŞ

Güzel haberler yeni sorumluluklar

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya oldukça pozitif bir enerjiyle ve hayat dolu bir şekilde başlayabiliriz. Keyfimiz yerinde olabilir, sorunlar olsa bile çok fazla takılmayarak moralimizi yüksek tutabiliriz. Satürn ve Venüs gezegenleri düzgün hareketine başladığı için, beklediğimiz güzel haberler gelebilir ve yeni sorumluluklar almaya başlayabiliriz. Güzel gelişmelerin yaşanacağı keyifli bir hafta diliyorum.

2 Temmuz Pazartesi; Ay Yay burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Yay, Aslan ve Koç olanlar kendilerini çok daha keyifli hissedebilirler. Venüs gezegeni İkizler burcunda düzgün hareketine başladığı için özellikle burcu ya da yükseleni İkizler ve Yay olanlar çok şanslı ve çekici olabilirler. Ruh halimiz pozitif, neşeli ve şakacı olabilir. Yolculuğa çıkmak, ziyaretlerde bulunmak, misafir ağırlamak ve yeni insanlarla tanışmak için çok uygun bir gün.

Ay Yay’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Gevezelik.
*Sorumsuzluk.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Aşırı spor ve bedeni yormak.

Bu hafta, Pazartesi günü “mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Yay’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

3 Temmuz Salı & 4 Temmuz Çarşamba; Ay Oğlak burcunda seyrine devam edecek, burcu ve yükseleni Oğlak, Boğa ve Başak olanlar çok daha kararlı ve kendinden emin olacaklar. 3 Temmuz Salı günü saat 21:53’de Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek. Burcu ya da yükseleni Oğlak ve Yengeç olanlar Dolunay’dan daha fazla etkilenebilirler ve hayatlarıyla ilgili önemli bir başlangıç ya da bitiş yaşayabilirler. Oğlak burcunda gerçekleşen Dolunay özellikle iş hayatımızla ilgili ani gelişmelere sebep olabilir. 3 Temmuz Salı günü aynı zamanda Mars gezegeni burç değiştirecek ve Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak, dolayısıyla özellikle burcu ya da yükseleni Terazi olanlar çok daha girişimci, cesur ve dikkat çekici olacaklar. Terazi, İkizler ve Kova burcunun etkisinde olanların aşk hayatlarında da sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Ay Oğlak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*İnatçılık.
*Kıskançlık.
*Karamsarlık.
*İşkoliklik.

Bu hafta Salı ve Çarşamba günleri son dönemin moda renklerinden olan gece mavisi olarak da bilinen “çivit mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Oğlak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

5 Temmuz Perşembe & 6 Temmuz Cuma; Ay Kova burcunda ilerlemeye başlayacak, özellikle burcu ya da yükseleni Kova, Terazi ve İkizler olanlar kendilerini çok şanslı ve keyifli hissedebilirler. Venüs İkizler’de ve Mars da Terazi de olduğu için Temmuz ayı boyunca bu burçların etkisinde olanlar çok şanslı ve dikkat çekici olacaklar. Terazi, İkizler ve Kova burçlarının aşk hayatlarında da sürpriz gelişmeler yaşanacak, yalnız olanların hayatına eğer haritalarında engelleyen olumsuz bir açı yoksa, büyük ihtimalle istedikleri gibi bir partner gelecek!

Ay Kova’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Güneş yanıkları.
*Aşırı yürüyüş.
*İştah ve kilo artışı.
*Tartışmalar.

Bu hafta, Perşembe ve Cuma günleri “mor” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Kova’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder