Spor Güreşte milli mesai

Güreşte milli mesai

Paylaş
Güreşte milli mesai

Dünya Şampiyonası'nın hazırlıklarını sürdüren Grekoromen Güreş Milli Takımı, hafta sonunda Almanya'da düzenlenecek Grand Prix Turnuvası'na katılacak.

Türkiye Güreş Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te eylül ayında düzenlenecek Dünya Şampiyonası’na hazırlanan milli güreşçiler, Almanya’nın Dortmund kentinde yarın ve 29 Haziran Pazar günü yapılacak turnuvada mindere çıkacak.

Haberin Devamı

Dünya Şampiyonası öncesinde önemli bir organizasyonda sahne alacaklarını belirten A Milli Grekoromen Güreş Takımı Antrenörü Muttalip Yerlikaya, antrenör Serkan Özden ve 11 sporcuyla Dortmund’a gittiklerini hatırlatarak, "Asıl hedefimiz olan 2016 Rio de Janeiro Olimpiyatları’na doğru zaman azalırken bu tür turnuvaların ehemmiyeti bizim için daha da artıyor. Sporcularımızın konsantrasyonu üst düzeyde. Takım içerisinde genç arkadaşlara da tecrübe edinmeleri için yer verdik. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edip madalyalarla dönmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Turnuvada mindere çıkacak milli güreşçiler şunlar:

Yunus Özel, Burhan Akbudak, Yunus Emre Başar, Şeref Tüfenk, Metehan Başar, Fatih Üçüncü, Doğan Göktaş, Atakan Yüksel, Aslan Atem, Kansu İldem, Cenk İldem.

Haberin Devamı