Türkiye (Son Dakika) Gürcü turist, otel odasında ölü bulundu

Gürcü turist, otel odasında ölü bulundu

Paylaş
Gürcü turist, otel odasında ölü bulundu

Antalya’ya tatile gelen Gürcistan vatandaşı 35 yaşındaki Irakli Dzimistarishvili, konakladığı otel odasında ölü bulundu. Dzimistarishvili’nin aldığı aşırı doz uyuşturucu nedeniyle öldüğü ileri sürüldü

Olay, saat 14.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi, Kaleiçi Zeytin Sokak’ta bulunan otelde meydana geldi.

EŞİ UÇAĞA BİNMEDİĞİNİ ÖĞRENİNCE OTELİ ARADI


Evli ve iki çocuk babası Irakli Dzimistarishvili, yerleştiği otele 2 günlük kayıt yaptırdı. Dzimistarishvili’nin dün akşam saatlerinde uçağına binmediğini öğrenen ve telefonlarına cevap alamayan Gürcistan’daki eşi, oteli arayarak bilgi verdi. Otel görevlisi kapıyı çalmasına rağmen cevap alamayınca yedek anahtarla odaya girdi.


HAREKETSİZ HALDE BULDULAR


Dzimistarishvili’yi hareketsiz halde gören otel görevlisi durumu polise bildirdi. Otele gelen polis ve sağlık ekipleri Gürcü turistin hayatını kaybettiğini belirledi. Dzimistarishvili’nin cesedinin yanında ve çantasında uyuşturucu madde ve enjektör bulundu.

AŞIRI DOZ UYUŞTURUCUDAN ÖLDÜĞÜ İDDİASI


Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından Dzimistarishvili’nin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Aşırı doz uyuşturucudan öldüğü üzerinde durulan Dzimistarishvili’nin kesin ölüm nedeni, otopsinin ardından belli olacak.

Haberin Devamı