Spor Güneş'ten 'seyirci' yorumu

Güneş'ten 'seyirci' yorumu

Paylaş
Güneş'ten 'seyirci' yorumu

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Galatasaray'la yapacakları maçın seyircisiz olmasının kendileri için dezavantaj olduğunu söyledi

Türkiye’nin en yeni stadı olan TT Arena’da Galatasaray’ın cezası nedeniyle ilk seyircisiz maça çıkacak olan Trabzonspor cephesinde de en az ev sahibi kadar bu durumun sıkıntısı yaşanıyor.

Özellikle de boş maçların atmosferinden hiç haz duymayan teknik direktör Şenol Güneş’in yakın çevresine konuyla ilgili olarak, “Keşke seyircili olsaydı.

Sonuçta bu konsantrasyonu etkiler. Ayrıca erken bulacağımız bir golle atmosfer de bizim lehimize dönebilirdi. Yine de mazeretlerin arkasına sığınacak halimiz yok” değerlendirmesini yaptığı öğrenildi.

"GALATASARAY ŞİMDİ DAHA TEHLİKELİ"

Deneyimli antrenörün öğrencilerine telkini ise daha farklı oldu. Herkes tarafından kendilerinin favori gösterilmesinin asla belirleyici olmayacağını hatırlatan Güneş, “Galatasaray dediğiniz takım asıl şimdi tehlikeli.

Üst üste kendi sahasında 2 büyük maç kaybetmemek ve yara sarmak için liderle oynayacakları maç büyük fırsat” uyarılarını yaptı.

Haberin Devamı