Spor Güneş'ten forvete veto geldi

Güneş'ten forvete veto geldi

Paylaş
Güneş'ten forvete veto geldi

Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın yurtdışına gideceğini açıklamasının ardından hızlanan forvet arayışları, Şenol Güneş'in yönetimle yaptığı görüşmenin ardından 'şimdilik' kaydıyla rafa kaldırıldı

Geçen sezon bordo mavili ekibin skor yükünü çeken Burak Yılmaz’ın yurt dışına gideceğini açıklaması ve Lazio’nun Burak için Trabzonspor’un kapısını çalması, Karadeniz ekibini forvet transferi için arayışa yöneltmişti.

Gaziantep’ten Cenk Tosun ile bazı yabancı forvet oyuncuları Trabzonspor’un gündemine gelse de bu görüşmelerde ilerleme sağlanamamıştı.

Pazartesi günü Trabzon’a gelerek Asbaşkan Nevzat Şakar ve Genel Sekreter Hasan Yener’le Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya gelen teknik direktör Şenol Güneş, transfer çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunduğu yöneticilerden özellikle forvet transferini şimdilik rafa kaldırmalarını istedi.

Güneş’in, "Şu anda kadromuzda Vittek, Henrique ve Halil gibi üç forvetimiz var. Özellikle Vittek’ten bu sezon patlama bekliyorum. Bu nedenle önceliğimizi başta stoper olmak üzere defans mevkilerine verelim" dediği öğrenildi.

BURAK BELİRSİZLİĞİ

Lazio ile anlaşan Burak Yılmaz, kulüplerin ortak bir noktada buluşamaması nedeniyle zor günler yaşıyor. Lazio’nun, "5 milyon Euro'luk bonservis bedelini 4 taksitte ödeyelim, ayrıca Burak’ın sonraki satışından alacağınız yüzde 20’lik paydan vazgeçin" önerisini reddeden bordo-mavililer, "Bonservisi peşin istiyoruz ve paydan vazgeçemeyiz" diyerek kesin tavırlarını ortaya koydu.

KARAMAN’IN YERİNE BİZATİ

Trabzonspor’da Ünal Karaman’ın ayrılmasının ardından Şenol Güneş’in teknik ekibe alacağı yeni isim belli oldu. Güneş, Ersun Yanal’ın A Milli Takım teknik direktörlüğü yaptığı dönemde yardımcısı olan Özcan Bizati’yi ekibine kattı.

Ömür AVCI/DHA

Haberin Devamı