Spor Güneş: Keyif veren bir takımız

Güneş: Keyif veren bir takımız

Paylaş
Güneş: Keyif veren bir takımız

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin iyi futbol oynayan ve keyif veren takımlarından biri olduklarını söyledi

Trabzonspor’un tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, takımını zorlu Kayserispor maçına motive ediyor. Koşan, iyi pas yapan, iyi futbol oynayan ve keyif veren bir takım olduklarını ifade eden Güneş, "Bizim için en önemli olgulardan birisi ekip olmaktı.

Şu anda bunu önemli ölçüde başardığımızı söyleyebiliriz. Sadece futbol takımı değil, malzemecisi, kulüp personeli, taraftarı ve yöneticileri herkes bu kulübün bir parçası.

Çünkü ortak paydamız Trabzonspor. Sürekli olarak vurgulamamız gereken şey birliktelik olgusudur. Biz birlikte olursak, dışa karşı daha güçlü daha diri oluruz" dedi.

COLMAN’A ÖZEL UYARI

Son haftalarda performansında ciddi bir düşüş gözlenen Arjantinli futbolcu Gustavo Colman ise teknik direktör Şenol Güneş tarafından uyarıldı.

Futbolcusundan antrenmanlarda ve maçlarda daha istekli olmasını isteyen Güneş’in, Colman’la özel olarak görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Bu arada Trabzon’da sürekli olarak Jaja ve Alanzinho ile gezen Colman, şehre çok alıştığını ve artık kendisini buranın bir parçası gibi hissettiğini söyledi.

ENGİN’İN DÖNÜŞÜ UZAYABİLİR

Trabzonspor’da kasığındaki yırtık nedeniyle yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Engin Baytar’ın dönüşünün uzayabileceği belirtildi.

Futbolcunun iki haftadır devam eden yoğun tedavisine rağmen iyileşme sürecinin devam ettiği, ardından antrenmanlara başlayabileceği ve bu sürenin 1.5 ayı aşabileceği belirtildi.

EGEMEN GÜNDE 6 SAAT ÇALIŞIYOR

Fenerbahçe ile oynanan lig maçında sakatlanan Egemen Korkmaz da, bir an önce iyileşmek için günde altı saatlik bir çalışma programına girdi.

Sabah-öğle-akşam olmak üzere toplamda 6 saat çalışan oyuncunun çok hızlı bir iyileşme dönemi geçirdiği öğrenildi. Egemen’in gelecek hafta oynanacak olan Beşiktaş maçında takımdaki yerini alması bekleniyor.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı