Spor Güneş: Günü gelince konuşuruz

Güneş: Günü gelince konuşuruz

Paylaş
Güneş: Günü gelince konuşuruz

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, haksızlıkları içlerine attıklarını söyledi ve "Günü geldiğinde söylenecekleri söyleyeceğiz" dedi

Şenol Güneş, kulübün internet sitesi aracılığıyla açıklamalarda bulundu.

Türk futbolunda adaletin hakim olması gerektiğini belirten Güneş, şöyle devam etti: "Ligin geri kalan bölümü için yeni bir güvensizlik ortamı oluşmasına tahammülümüz yok. Sakin, sabırlı ve inançlı duruşumuzu sürdürmeliyiz.

Eskişehirspor maçında kaybedilen 2 puan için üzgünüz. Müsabakayı kazanacak pozisyonları üretmemize rağmen bunlardan sonuç alamadık. Bu hafta liderliği kaybettik ancak önümüzde 4 hafta daha var.

Tüm rakiplerin gücüne saygı duyuyoruz ve müsabakalardan her türlü sonucun çıkabileceğini düşünüyoruz. Hedefimiz önümüzdeki 4 maçımızı da kazanmak.

Bu zamana kadar verdiğimiz emeğin karşılığını almak için aynı ciddiyetle çalışmaya devam edeceğiz. Dürüst, cesur, ilkeli futbol bizim misyonumuzdur. Bundan taviz vermeyeceğiz."

"SAKİN, SABIRLI VE İNANÇLI OLMALIYIZ"

Taraftarlarına da mesajlar veren Şenol Güneş, dün olduğu gibi bugün de takımlarına sahip çıkmalarını, desteklemelerini ve kendilerine güvenmelerini beklediklerini vurgularken şöyle konuştu:

"Ligin geri kalan bölümü için yeni bir güvensizlik ortamı oluşmasına tahammülümüz yok. Sakin, sabırlı ve inançlı bir duruş sergilemeliyiz. Bugüne kadar ilkeli ve dürüst davranarak, sadece futbolun kuralları içinde yarıştık ve yarışmaya devam edeceğiz.

Bu yıl da, gelecek yıllarda da ülke futbolunun gururu olacağız. Trabzonspor, camiasıyla birlikte yapılanlar karşısında dik durmaya devam edecektir.

Dışımızda gelişen hiç bir olayın bizi yanlışa sürüklemesine izin vermeyeceğiz. Futbolun saha içerisinde sonuçlanmasını doğru buluyoruz. Aksini düşünmek istemiyoruz."

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı