Uğur Alkapar Gündemde inenler, çıkanlar
HABERİ PAYLAŞ

Gündemde inenler, çıkanlar

Haberin Devamı

ÇIKANLAR

NAKLEN FESTİVAL İZLEMEK

Yazın en güzel etkinliği festivaller. Hepsine gitmek mümkün değil ama internet var. Geçen hafta sonu İspanya Barcelona’da 200 bin kişinin izlediği ‘Primavera Soundfest’ konserleri redbull.tv internet sitesinde yayındaydı.

GÜLSE BİRSEL

Neden mi? Çünkü 2014’te biten ‘Yalan Dünya’dan beri ekrandan uzakta olan Gülse Birsel önümüzdeki kış yeni bir dizi yazacağını duyurdu. Çok özlenmiştik, iyi oldu.

BODRUM'DA ŞUBE AÇMAK

İstanbul’un en gözde kulüp ve lokantaları yaz için Bodrum’a taşındı. Klein, Eva Klein adıyla Bardakçı’da; Hazine-Bodrum geçen yılki Interni’nin yerinde; Fenix ve Agency, Palmarina’da şubelerini açtı bile.

İNENLER

PAZAR KAHVALTILARI

Ramazan dolayısıyla, Boğaz’da sıralanan kafelerdeki uzun Pazar kahvaltılarının meraklısı azaldı. Oruç tutanlar için zaten söz konusu değil. Tutmayanlar da o saatlerde dışarıda yemekten kaçınıyor.

MUSTAFA CECELİ

Hayranlarını büyük hayal kırıklığına uğratan Ceceli, aslında her hafta bu listede dibe vurabilecek kadar negatif elektriği üzerinde topladı. Hâlâ duymayan varsa bunun nedeni; eşinden boşandıktan hemen sonra Selin İmer ile yeni bir aşka yelken açması!

AVRUPA SEYAHATİ

Londra’daki terör saldırısı, Almanya’daki ‘Rock am Ring’ festivaline verilen terör tehdidi arası derken, Avrupa’daki tüm şehirler alarma geçti. Bugünlerde Türkiye, Avrupa’daki büyük şehirlerden daha güvenli. O nedenle yurt içi tatil moda!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder