Uğur Alkapar Gündemde inenler, çıkanlar
HABERİ PAYLAŞ

Gündemde inenler, çıkanlar

Haberin Devamı

ÇIKANLAR

Kenan Doğulu

‘İlk Adımı Sen At’ parçasıyla gündemde olan Kenan Doğulu bu yazı konserlerle geçirecek. Eski popüler günlerine dönen pop yıldızının şarkısı her yerde bangır bangır çalıyor.

Ajda Pekkan

Geçen hafta Tuzla Marina’da konser veren Ajda Pekkan bir kez daha farkını ispatladı. Spor ve şık sahne kostümü, enerjisi ve şarkılarıyla herkesi coşturdu. Gençlerin ondan öğreneceği çok şey var.

MENTHA

Eski havasını yitiren Beyoğlu’yu canlandırma çalışmaları devam ediyor. Yeni açılan teras barı Mentha bugünlerde konuşuluyor. Koşa koşa gidiliyor. Kokteylleri ve müzikleriyle gençlerin yeni rotası olmayı başarıyor.

İNENLER

Mesut Özil

Arsenal’den haftada 140 bin pound alan Mesut Özil, takımda kalmak için bu paranın 300 bin pound’a çıkmasını talep etmiş. Beşiktaş onu isterse ücretin 350 bin pound’a çıkacağını belirtmiş. Uygun gördüğü 50 bin pound’luk (230 bin lira) Türkiye ‘cezası’ nedeniyle inenlerde.

Bensu Soral

Bu kadar laf edileceğini bilse o yeşil elbiseyi giymezdi herhalde. “Cannes’a gitti ama kırmızı halıda kimse dönüp bakmadı” haberlerinin öznesi olan Bensu Soral beyaz elbisesiyle durumu biraz kurtardı.

Erken bodrum tatili

Bu sene yaz bir türlü gelmiyor. Hafta sonları Bodrum’da yapılan etkinlikler de üşüyerek geçti. Dalgalar yüzünden denize girilemedi. Erkenden pijamalar giyildi, yatıldı. Tatilin hiç tadı çıkmadı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder