Uğur Alkapar Gündemde inenler, çıkanlar
HABERİ PAYLAŞ

Gündemde inenler, çıkanlar

Haberin Devamı

ÇIKANLAR

ROSE BERTRAM

Fenerbahçeli Gregory van der Wiel’in sevgilisi Rose Bertram, tatil için Marmaris’i seçerek Türk hayranlarını mutlu etti. Instagram pozları her zamanki gibi olaydı!

YUNANİSTAN’DA EV ALMAK

Yunanistan, 250 bin euro’luk ev alana ailesiyle birlikte oturma izni veriyor. Bu trendin en ünlüleri Eda Taşpınar ile Reina’nın sahibi Mehmet Koçarslanlı. Komşu hem bize yakın hem de ucuz!

YEMEK ATÖLYELERİ

Makarnadan Meksika mutfağına, tatlıdan kokteyle, artık her şeyin dört beş saat süren eğlenceli eğitimleri var. Bu atölyelere özellikle çiftler koşa koşa gidiyor.

İNENLER

ÇAĞATAY AKMAN

19 yaşındaki şarkıcı ‘Gece Gölgenin Rahatına Bak’ şarkısıyla izlenme rekoru kırdı. “Sessiz hapşıran erkek i.nedir” tweet’iyle de çok kalp kırdı. “Hesabım çalındı” açıklaması yapsa da, kimse inanmadı.

KEREMCEM

O Hayat Benim’in ‘Ateş’i Keremcem’in adı dizi zirvedeyken bile anılmadı. Dizi bitti, hâlâ “Aa o da mı oynuyordu orada?” deniyor. Keşke şarkıcılığa geri dönse.

FİLM ÇEKMEK

Biz çekelim de müşterisi bulunur” kafasıyla sinema olmuyor. Geçen hafta vizyona giren bazı filmlerin ilk üç günde ulaştıkları seyirci sayısı:

‘Aç Kapıyı Çok Fenayım’ - 2264

‘Nereden Nereye’ - 4936

‘Bir Annenin Feryadı’ - 1214

Sıradaki haber yükleniyor...
holder