Gündem Şehirler ayrı şiddet aynı

Şehirler ayrı şiddet aynı

Paylaş
Şehirler ayrı şiddet aynı

Ankara’da bir lisede elektronik sigarayla yakalanan öğrenci, ailesine haber veren müdür yardımcısı Sadettin Dinçer’i bıçakladı. Diyarbakır’da ise bir başka öğrenci, liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü Hüseyin Oruç’u 2 yerinden bıçaklayarak yaraladı.

Ankara Pursaklar’da 22 Nisan’da Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 12’nci sınıf öğrencisi R.U. (17), okula getirilmesi yasak olan elektronik sigara ile yakalandı. Okul müdür yardımcısı Sadettin Dinçer (55), durumu öğrencinin ailesine bildirdi. Buna sinirlenen R.U., okulda Dinçer’i bacağından bıçaklayarak kaçtı. Yaralanan Dinçer, tedavisinin ardından taburcu edildi. Kaçan R.U. ise yakalanarak gözaltına alındı.

Haberin Devamı

SABIKALI ÇIKTI

Diyarbakır Kayaşehir’de ise dün B.A.Y. (17), liseden atılmasından sorumlu tuttuğu Ali Emiri Anadolu Lisesi müdürü Hüseyin Oruç’u 2 yerinden bıçakladı. Kalçasından ve bacağından yaralanan Hüseyin Oruç’un hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Yaralamadan birçok suç kaydı bulunan B.A.Y.’nin okul müdürü Oruç’u daha önce de tehdit ettiği ortaya çıktı. Kaçan B.A.Y. aranıyor.