Gündem Kendi kazdığı kuyuya düştü

Kendi kazdığı kuyuya düştü

Paylaş
Kendi kazdığı kuyuya düştü

Ankara'da Satılmış B. fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. 18 yıl hapis istemiyle yargılanan Satılmış B.’nin kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete gizli kamera koyduğu ortaya çıktı. Görüntüler, dava dosyasında delil olarak yer aldı.

Ankara'da fiziksel engelli Gizem B. (18), 2017'den itibaren 4 yıl boyunca babası Satılmış B.'nin cinsel istismarına uğradı. Gizem B., babasının cinsel istismarını 2022 yılında annesi ve eniştesine anlattı. Annenin şikayeti üzerine gözaltına alınıp, adli kontrolle serbest bırakılan Satılmış B. hakkında 18 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Satılmış B.'nin, kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete gizli kamera koyduğu ortaya çıktı. Kameraya yansıyan görüntüler, dava dosyasında delil olarak yer aldı. Satılmış B.'nin banyoya gizli kamerayı duşakabini görecek şekilde yerleştirdiği belirlendi.

Haberin Devamı

GÖRÜNTÜLERİ SİLDİ AMA...

İfadesinde, kızına banyo yaparken yardım ettiğini iddia eden Satılmış B., kızının yanlış davranışlarından şüphelendiği için de banyoya kamera yerleştirdiğini ileri sürdü. Gizem B.’nin avukatı Özge İrem Aksu, Satılmış B.’nin tutuklanmasını talep ettiklerini söyleyerek, “Görüntüler 2022 yılında ortaya çıkıyor. Kızımız, 13-14 yaşında çocuk o zamanlar, bunu idrak edemiyor. Gizem, babasının kendisini çektiğini fark edince, annesine anlatıyor. Aslında kamera görüntülerini bilgisayardan siliyor. Ama polisin sayesinde silinen bütün görüntüler geri getiriliyor. Tutuklanmasını talep ettik” dedi.