Memet Özer Gümüşsuyu'nda gizli İtalyan: Pizzeria Pidos
HABERİ PAYLAŞ

Gümüşsuyu'nda gizli İtalyan: Pizzeria Pidos

Haberin Devamı

Değerli Posta okuyucuları, burası hiç beklemediğiniz bir yerde karşınıza çıkan, pizzaları ve makarnaları ile fark yaratan harika bir İtalyan lokantası. Uzun yıllardan beri açık olan mekan benim daimi favorilerimden. Lezzet fiyat dengesi de iyi olan bu mekanı tavsiye ederim.

Kiminle gidilir

Pizzeria Pidos özellikle samimi arkadaş guruplarının tercih ettiği bir restoran. Romantik ortamı sayesinde sevgililerin de gözdesi...

En güzel gün ve saatler

Pidos Gümüşsuyu Parkı’nın hemen arkasında. Taksim hengamesinden uzak, sakin ve huzurlu bir akşam geçirmek isteyenler için ideal. En güzel zamanları iş çıkışı saatler ve cumartesi akşamları.

Tanımlama

16 yıllık Pizzeria Pidos güleryüzlü servisi ve özenle seçilmiş organik ürünlerle hazırlanan zengin İtalyan ve Akdeniz ağırlıklı menüsüyle dikkat çekiyor. Müdavimleri yıllardır aynı...

Rezervasyon

Özellikle akşam yemeklerinde herhangi bir sürprizle karşılaşmamak için rezervasyon yaptırılması iyi olur. Adres: Dünya Sağlık sk. No: 13 Gümuşsuyu. Tel: 0212 249 40 40.

Dekorasyon

Pizzeria Pidos yüksek tavanlı ferah ortamı, tuğla taşlı duvarları ve ahşap dekoru ile 30’lu yıllarda inşa edilmiş binasında iki kattan oluşuyor. Kendinizi küçük İtalyan şehirlerinde yemek yiyormuş gibi hissediyorsunuz.

Müzik

Müzik çok önde değil. Fonda klasik şarkıları duyabilirsiniz. Burası gerçekten iyi yemek için gidilecek bir mekan.

Fiyat

Müdavimlerin sıkça tekrarladığı gibi, bu kalitedeki yemekler için fiyatlar çok makul. Özellikle şarap fiyatları çok uygun. Kişi başı bolca yiyerek, içki hariç 50 TL civarı çıkabilirsiniz.

Ağız tadı

İstanbul’daki en lezzetli pizzalardan birini yiyeceksiniz! Melanzane (fırınlanmış domates soslu patlıcan mozarella), Pidos Pizza (patlıcanlı pizza) ve deniz mahsullü makarnayı mutlaka deneyin.

Menü

Odun ateşi fırında pişmiş çok çeşitli başlangıçlar ve pizza ağırlıklı bir menü. Ağırlıklı olarak pizza ve makarnalardan oluşan bir menü olmasına rağmen tüm ürünler çok özenli. Az ve öz bir menü!

Komşu masalar

Müşteriler Gümuşsuyu, Cihangir, Galata civarında oturan veya çalışanlar. Hafta sonları Taksim’e eğlenmeye gelen gençleri de görebilirsiniz. Ortak özellikleri makul fiyata iyi yemek yiyen lezzet düşkünleri olmaları.

Servis

Servis elemanları 10 seneyi aşkın bir süredir burada çalışıyor ve size kendinizi evinizdeymiş gibi rahat hissettirmeyi başarıyorlar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder