Magazin Gülben alyansını çıkarmadı

Gülben alyansını çıkarmadı

Paylaş
Gülben alyansını çıkarmadı

Eşi Mustafa Erdoğan'dan boşanacağı iddia edilen Gülben Ergen'den yüzük hokus pokusu!

Önceki gün İstinye Park’ta telefonla konuşurken parmağında alyans olmayan Ergen, 5 dakika sonra alyanslı parmağıyla gazetecilere el salladı...

Haberin Devamı

MERDİVENDE MUTLULUK POZU

Gülben Ergen önceki gün İstinye Park'ta Yüzüklerin Efendisi'nin 'yüzük taşıyıcısı' Frodo Baggins'i kıskandıracak bir numara yaptı! Eşi Mustafa Erdoğan'dan boşanacağı dedikoduları ayyuka çıkan Ergen, kahvaltı sonrası telefonla konuşurken parmağında alyansı olmadan görüntülendi. Durumu fark eden ünlü sanatçı 5 dakika sonra gazetecilere parmağındaki alyansını göstererek el sallayıp mutluluk pozu verdi.

'ÇOCUKLARIM VAR, ÇOK MUTLUYUM'

Gazetecilere ayaküstü sohbet eden Gülben Ergen, "Sürekli ayrılık haberleri çıktığı için psikolojik destek alıyor musunuz?" sorusuna şöyle cevap verdi: "Yok, almadım. Ben çocuk sahibiyim. Çocuklarım var ve mutluyum..." Ergen, geçtiğimiz günlerde yaptığı "Zamanı gelince konuşacağım" açıklaması hatırlatılınca da, "Bunları konuşmam, özel şeyler. Ben mutluyum" dedi.

Haberin Devamı

BOŞANMAYI ASKIYA ALDI

Gülben Ergen’in, avukatı Kezban Hatemi’ye verdiği boşanma dilekçesini geri aldığı iddia edildi. Eşi Mustafa Erdoğan’ın, “Evden tek çıkarsın. Çocuklar bende kalır” sözleri üzerine Ergen’in ayrılık kararını askıya aldığı söyleniyor.