Siyaset Gül: Saldırının zamanı düşünülmeli
Paylaş
Gül: Saldırının zamanı düşünülmeli

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tokat'taki saldırının yeri ve zamanlamasının düşündürücü olduğunu söyledi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Arnavutluk ve Karadağ ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere Esenboğa Havalimanı’ndan hareket etmeden önce açıklamalarda bulundu.

Gül, açıklamalarından sonra, Tokat’taki terör saldırısıyla ilgili olarak kendisine yöneltilen bir soruyu şöyle cevapladı: “Bugün birlik ve beraberlik günüdür, teröre karşı hep beraber güçlü bir şekilde mücadele etme günüdür.

Onun için herkesin buna dikkat etmesi gerekiyor; söylediklerimizi, konuştuklarımızı, hep daha bilinçli bir şekilde yapmamız gerekiyor ve dayanışmamızı da en üst seviyede göstermemiz gerekiyor. Bu hain saldırının zamanlaması, yeri, şekli, bütün bunlar düşünüldüğünde tabii ki çok düşünmemiz gerekiyor.

O açıdan hepimizin, şu anda milli birliğimizi, beraberliğimizi en güçlü şekilde ifade etmemiz gerekir. Farklı görüşler, farklı düşünceler olabilir, bunlar ayrıdır, bunları tartışma üslubu da çok önemlidir. Bu vesileyle bütün şehitlerimize bir kez daha rahmet diliyorum, ailelerine ve bütün Türk milletine de tekrar başsağlığı söylüyorum.”

Haberin Devamı